3.6.2017

Metsänvihreä


Pikkuhiljaa se sieltä tulee. Kesä.
 Kävimme kuvaamassa erään hurmaavan autiotalon pihapiirissä uutta neulettani. Talo lienee peräisin 1700-luvulta ja on ollut tyhjillään jo vuosia. Pihapiiri on edelleen täynnä vanhoja pihojen kasveja ja keväisin nyt oikeastaan missä vaan on kaunista kun vihreys suorastaan räjähtää näkyviin. Meillä täällä Keski-Pohjanmaalla on vielä kevätkin vähän vaiheessa, kaikissa koivuissa ei ole edes hiirenkorvia. Kesälomani alkaa kahden viikon päästä että jospa viimeistään sitten se kesä tulisi, jooko?

 Neule on neulottu Ravellon silmukkamäärillä mutta raidoitus on matkittu Tytin Westbournesta. Lankana on metsänvihreä Holst Garn Tides, joka on villa-silkkisekoitetta. Raidat tein Holst Coastista, joka on vähän ohuempaa mutta eipä tuo menoa haitannut.

Lanka oli ihanaa, neuleesta tuli ihana jne. Mitäpä tästä muuta voi sanoa! Neule on niin perusperusneule kuin vain ylhäältä alaspäin neulottu nyt parhaimmillaan voi olla. Täydellinen käyttöneule!

 
Lanka: Holst Garn Tides, värissä Forest, 4,2 kerää sekä Holst Garn Coast, värissä Ivory, 0,4 kerää
Puikot: 2,5mm
5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kyllä on niin ihana paita! Värityskin niin kesäinen. :)

Emma kirjoitti...

Kaunis peruspaita, sulautuu kuvausympäristöön kuin nenä päähän :)

Aino P. kirjoitti...

Kivan näköinen! Oon nyt neulomassa saman suunnittelijan neuletakkia ja tykkään myös kovasti! Taitaa tulla ekaa kertaa ihan sopivan kokoinen! Taidan jatkossakin valita jonkun Isabellan suunnitteleman takin/neuleen. Ja eiköhän se kesä sieltä joskus tule...

Sanna kirjoitti...

Hieno!

Elina kirjoitti...

Wau, kaunis!