25.12.2017

Neulotut lahjat


Mennyt syksy on ollut useasta eri syystä erilainen kuin aiemmat syksyt enkä neulonut entiseen tapaan joululahjoja. Muutamat tärkeimmät ihmiset kuitenkin lahjoin villaisilla asusteilla. 
 Pikkulintu kertoi lankomiehellä olevan tarvetta tabi-sukille eli sukille, joissa on ukkovarpaalle oma erillinen varvaskolonen. Semmoiset neuloin ja yhdistin yksivärisiin sukkiin vielä Vanilla is the new black -kantapään. Lankana on Regian upean petrooli sukkalanka.
 Tytti sai jo aimmin neulotun pipon mutta lahjoin häntäkin vielä sukilla. Tällä kertaa pakettiin sujahti Tukuwool sockin jämistä neulotut raitasukat. Tuon langan värejä en kyllä ikinä lakkaa ihastelemasta!

 Rakkain ystäväni, jota muistan myös joka vuosi jollain neulotulla, toivoi tänä vuonna pipoa ja antoi aika tarkat toiveetkin. Kuulemma osui ja upposi! Harmaa lanka on Dropsin Limaa ja keltaisen ison tupsun pyöräytin Novitan Venlasta.
Tämä joulu on mennyt kuumeessa sängyn pohjalla ja muutenkin on joulumieli ollut kadoksissa. Toivonkin että uusi vuosi toisi tullessaan jotain mukavaa ja kenties koko syksyn kadoksissa ollut neuleintokin palautuisi!

3 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Ihania sukkia! Tosi kivat nuo varvassukat. :) Ja voihan kökkö, sairastaminen ei oo kivaa ja jouluna se vasta kurja onkin. Pikaista paranemista sinulle! Toivottavasti uusivuosi vaihtuu jo paremmassa juhlakunnossa. :)

Lankakeiju kirjoitti...

Kivoja lahjoja! Pikaista paranemista.

iikku kirjoitti...

Ihania lahjoja! Toivottavasti olet jo parantunut.