3.2.2018

Sukkia jos ei muuta

Kovin on ollut kötöstämistä tämän neulojan alkuvuosi. On tässä työn alla yhtä sun toista mutta valmiiksi saattaminen ontuu. Muutamat sukat tikistin kuitenkin loppuun saakka. 
Ostin nuoruuteni neuleidolini mukaan nimettyä (liekö ukkeli muuten mukana) Regian sukkalankaa. Raidoittelin sitä viininpunaisen Fabelin kanssa ja tykkään vaikka kovin punakat ovatkin. 
Lanka: Regia design line by Kaffe Fasset 4-fädig, väri 3769
Drops Fabel, väri 104

Sitten pikainen sukkien vaihto
 Dropsin ohjeella tein nämä sukat. Tai no, samoja tipluja näissä on kuin monesti aiemminkin neulomissani sukissa mutta näissä on lisäjippona se, että molemmat langat ovat Fabelin raitalankoja, jotka sitten elävät yhdessä omaa elämäänsä. Koskapa niitä lankoja löytyy jämälaatikostani yllin kyllin, vaihtelin niitä sitten muutamaan kertaan. Ihan hyvä idea jämälankahommiin!

 Neuloin syksyllä niitä pinkkejä lastensukkia kummipoikani sisarille, ja kummipoika oli ollut varma että kyllä minä neulon hänellekin omat. Niin neuloinkin. Ja katsokaapa tuota sukkaposeerausta. Ammattilainen! Lankana vihreänkirjava Dropsin Fabel ja keltainen Novitan Venla.

8 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Ihania sukkia taasen. :)

Ingi kirjoitti...

Mitkä värit! Ihanasti natsaavat langat yhteen!

Lankakeiju kirjoitti...

Ihania sukkia!

Anonyymi kirjoitti...

Du är min stick-idol! Jag tittar alltid in när jag vill ha ny inspiration. Speciellt din förmåga att kombinera färger faschinerar mig - sockorna är jättefina!

Emma kirjoitti...

Varhain se on poseeraustreeni hallittava :D Mukavan värikkäitä sukkia!

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni itte Fasset on valinnut värit näihin lankoihin ja siitä niille olis nimi tullut.
M&

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoisilla puikoilla sukat tikuttelit?

Aino P. kirjoitti...

Olipa taasen ihanan värikkäitä sukkia! Kertakaikkiaan! Nuo keskimmäiset pilkulliset erityisesti, mun täytyy ehdottomasti tehdä kans tuollaiset :-D