25.7.2018

Ruoste

 Ostin viime vuoden neulefestareilta Kässäkerho Pom Pomin Donegal tweediä värissä ruoste. Aloitin niistä juhannuksen alla peruspaidan Ravellon ohjeella. Se on nyt valmis. Puserosta tuli just eikä melkein uusi lempipuseroni, jälleen kerran. Lanka pääsee oikeuksiinsa tämmöisessä koruttomassa neuleessa ja tuo ruosteen väri on kyllä minulle aivan täydellinen. Neuletuntuma langassa oli kyllä aika pehmoinen ja epäilempä että nyppyyntymistä on tiedossa. Aika näyttää. Lankaa meni vajaa kolme vyyhtiä 2,5mm puikoilla.




 Malli: ravello by Isabell Kraemer
Lanka: Pom Pom Donegal tweed, 280g, väri ruoste
Puikot: 2,5mm

7 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Oih, niin ihana pusero! Täydellinen väri. :)

Venla - Värikkäitä unelmia kirjoitti...

Upean värinen paita! Minä olen mietiskellyt, että josko tekisin Pavementin tästä langasta. Siinäkin tämä upea lanka pääsisi oikeuksiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Heii, minäkin olen ostanut tuota lankaa. Ostin sen tämän kesän neulefestareilta :)
Mulla on värina salvia ja teen siitä Suvi Simolan Fres Start -puseron. Kunhan kerkiän vaan aloittamaan. Hieno kuvauspaikka! Mikä se on?

t. Ainotar

Emma kirjoitti...

Kaunis paita ja upeat kuva jälleen kerran! Täällä kotikentällä Kuopiossa näkyy neulekavereilla paljon tästä Pompomin langoista neulottuja paitoja, eikä kukaan ole ainakaan valittanut niiden nukkaantuvan :) Omakohtaista kokemusta ei ole, tweedlangat ei oo miun juttu.

Neulisti kirjoitti...

On se vaan hyvännäköistä, kun ihminen tuntee omat värinsä. Ihana pusero, jossa tosiaankin saa olla lanka pääosassa. Sopii sulle kuin nakutettu.

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Kaunis neule ja kauniit maisemat!

Soile kirjoitti...

Aikaslailla täydellinen! Ja värikin mitä mainioin