16.2.2019

Sukkalaatikko 2019

 On se sukka. Tuo kuva laatikon kannessa nimittäin. Nonnu Neuloja emännöi tänä vuonna Sukkalaatikko 2019 -haastetta, jossa on tarkoitus neuloa 12 paria sukkia vuoden aikana ja säilöä ne laatikkoon, jonka saa avata vasta vuoden vaihteessa. Ajattelin, että mikäpäs siinä. En tiedä yhtään, että teenkö sukat itselleni vaiko lahjaksi. Laatikoksi ostin mustan peruslaatikon, johon piirsin kanteen villasukan.
 Ensimmäinen pari ei ole kyllä yhtään minun värinen, joten se päätynee lahjaksi. Lanka on uusi tuttavuus Scheepjes Our Tribe, joka on pehmeän tuntuista ja jopa höttöistä merinosukkalankaa. Malli on omani, sukan etupuolelle neuloin paneelin ainaoikeaa ja sen reunoille kapeat valepalmikot.
 Toiseen pariin kaivelin vaihteeksi Tukuwool sockin jämäpalleroiseni esille ja yhdistin ne isompaan palloon vaaleanruskeaa eli Ruuraa. Tuo vaaleankeltainen raita on itse herkkutatilla värjäämääni Tukuwoolia. Kun neuloin näitä neuletapaamisessa niin useampikin ihminen ihaili väriä ja sanoi että Tukuwoolista puuttuukin juuri tuommoinen vaaleampi kylmä keltainen. Vinkvink.
 Olen neulonut alkuvuonna myös kolmannet sukat, mutta nämä päätyvät käyttöön jo aiemmin eivätkä laatikkoon pääse. Isäni on tykästynyt ohuesta sukkalangasta neulottuihin sukkiin joten niitä meinasin hänelle useammat tänä vuonna neuloa. Nämä sinisävyiset ovat erilaisia Fabelin raitalankoja neulottuna 2 kerroksen raidoiksi.
 Aikataulussa ollaan. 2/12.

2 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Ihania sukkia. Nuo raidalliset (molemmat) on aika herkkuja. :)

Benessi kirjoitti...

Kiva idea tuo sukkalaatikko, taidan itsekin kokeilla! Osa tosin taitaa lahtea lahjaksi matkan varrella, mutta eikohan laatikkoonkin jokunen pari.