16.7.2007

Musta aukko

Meidän pesukoneessa on musta aukko. Jos sinne laittaa kaksi sukkaa, on hyvinkin mahdollista ettei sieltä palaa kuin toinen. Toisin sanoen minulla on parittomien sukkien pataljoona sukkalaatikossani. Nyt näille parittomille sukille ja hanskoille löytyy käyttötarkoitus. Niistä voi tuunata kivoja pikku lemmikkejä! Tosin ehkä näitä voisi harkita tekevänsä ihan uusistakin sukista. Vai tykkäisiköhän naapurin Pikku-Leena, jos saisi käytetystä sukasta tehdyn lelun? Hmm... Aiheesta kiinnostuneille on olemassa kirjakin.

Nämä veijarit on tehty sukista.

Ja nämä sormikkaista. Suloisia metsäneläimiä.


Ja lopuksi eräs eläin, joka ei ole metsää nähnytkään kuin tieltä. Kovasti se tosin haluaisi elää villinä ja vapaana, tutkia loputtomia luonnon ihmeitä, tiirailla lintuja ja ajaa takaa perhosia. Se jaksaisi istua ja kytistää hiirenkolon edessä tuntikausia. Ongelmana ovat vain valjaat, hihna sekä hihnan toisessa päässä oleva Nanny.

5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mistä tuommosen kirjan saa?! Ihan huippu idea, niitä on itse kullakin varmaan kokonaisen pataljoonan tarpeiks... :)

Nasti kirjoitti...

Sain sen siskoltani lahjaksi, hän sanoi ostaneensa sen Akateemisesta kirjakaupasta.

Liina kirjoitti...

Ja ihana kissa. kaunis kuva!

Maarit kirjoitti...

Ihanan ilmeikkäitä eläimiä, nyt tiedän mitä teen parittomista sormikkaista! Aiemmissa postauksissa on myös monen monia kauniita neuleita.

kangaskasa kirjoitti...

Myös meillä majailee pataljoona parittomia sukkia! Tänä iltana juuri heitin about 15 yksinäistä sukkaa pohjattomaan puhtaiden pyykkien laatikkoon, jossa asustaa liian paljon paripuolia yksilöitä. Joskus joku löytää parinsa kuin itsestään, useimmat valitettavasti eivät. Tuollaiselle kirjalle olisi käyttöä, ja nuo sukkaeläimet näyttävät tosi söpöiltä!