18.7.2007

Puhvihihatunika


Huh, toinen työ valmistui kissojenhoidon ohessa. Huomasin tämän tunikan mallin vasta äskettäin jo yli vuoden vanhasta Moda-lehdestä ja koska mua on alkanut viehättää nämä nyt muodissa olevat puhvihihat, ajattelin mallin toteuttaa. Kokeilin tunikaa jo ennen hihojen kiinnittämistä ja se näytti silläkin tavalla hauskalta. Hihojen kiinnittämisen jälkeen olen edelleen sitä mieltä,että ilman hihoja näytti kivemmalta. Joku näissä hihoissa nyt tökkii. Ehkä en kuitenkaan ole vielä valmis ottamaan askelta puhvihihaisten naisten joukkoon. Lankaa jäi vielä vähän jäljelle, jonkinlainen vyökin voisi olla kiva.

Ohje: Moda 2/2006, malli 2
Lanka: Schachenmayr Catania, 100% puuvilla
Puikot: 3

Lopuksi vielä raukea tuokiokuva. Kyllä auringosta voi nauttia sisätiloissakin!

19 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Tuo näyttää ainakin mun silmään tosi kivalta; ehkäpä toteutan tuon itsekin jossain vaiheessa!

Terhi kirjoitti...

Aivan ihana neule! Olinkin unohtanut tuon mallin, muistan pitäneeni siitä kovasti silloin kun lehti ilmestyi. Hihatkin näyttävät minusta tosi kivoilta!

Jatta kirjoitti...

Kaunis se on, älä ihmeessä pura hihoja pois!

Vilma kirjoitti...

Tosi hieno on ainakin hihojen kanssa, mun mielestä se on hyvä just noin.

heidi kirjoitti...

Mahtava! Miten en muista tuollaista? En osaa kuvitella, että näyttäisi noin kivalta ilman hihoja.

Ninni kirjoitti...

Oi, tää on nätti!
Oon katellu itekki Modasta tätä kyseistä ohjetta, mutten oikein ole innostunut. En edes ollut tajunnut että siinä on puhvihihat. Mutta NYT innostuin, tää on ihanaihanaihana. Mut jos sen teen, niin yritän väkertää pidemmät hihat, niin voi käyttää talvellakin. :)
oot kyllä ollut ahkera, ei voi muuta sanoa! :)

joko kirjoitti...

kaunis neule! jätä hihat vaan paikalleen.

Jaana kirjoitti...

Jätä ihmeessä hihat paikalleen, hienolta näyttää. Täytyypä ehkä itsekin tuollainen tehdä...

Nasti kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista! Uskon teitä ja jätän hihat paikoilleen. Naisellisuus vaatii totuttelua.

amelie kirjoitti...

Tuo näyttää kyllä paremmalta kuin lehdessä. Väriki on just hyvä. Ja hihat näyttää myös passeleilta.

Relli kirjoitti...

Voi miten ihana! Itsekin sillä silmällä tuota mallia muistan katselleeni, enpähän vaan oo saanu aikaiseksi toteuttaa.. Mutta tuo sun valmis neule kyllä antaa inspiraatiota, on todella kaunis.

Sini kirjoitti...

Ihana!! Upea väri ja pidä ihmeessä hihat paikallaan. Mulla on tähän ollut langat valmiina jo viime kesästä asti, mutta jostain syystä ei ole puikoille päässyt...ehkä sitte ensi kesäksi ;=)

Hanna kirjoitti...

ON tosi hyvännäköinen tunika ja hihatkin ovat kivat! Ehdottomasti pidä hihat.

Barbro kirjoitti...

Ihan hillittömän hieno. Tässä tulee tuska, että pitää alkaa metsästää tuota Modan ohjetta jostain, omista varastoista ei löydy... Äh.

Masuuni kirjoitti...

Tuo näyttää tosi hyvältä! Paljonkos meni lankaa, kun alkaa viehättämään tollasen teko itsellekin?

Nasti kirjoitti...

Langanmenekki postauksesta unohtuikin. Catania-lankaa (50g=125m) meni S-kokoon noin 400g. Ohjeessahan Tennesseen menekki ois 500g.

ps kirjoitti...

Piti palata ihailemaan tuota puhvi-ihanuutta. Se on kummitellut mielessäni nyt jo monta viikkoa, ja pohdin josko toteuttaisin tuollaisen.. Se on vaan jotenkin niin ihana, ja kuvasi värisävyt ovat täydelliset, tulee mieleen englantilainen sisustus-/käsityölehti. Hienoa! :)

Ennakkoluulo kirjoitti...

Teen koulussa just samanlaista, mutta ilman hihoja. Satutko muistamaan miten suuret kädentiet oli ilman hihoja? Vähän pelottaa että mun paitaan tulee liian isot kädentiet.

Anonyymi kirjoitti...

Die Ermittlungen der Kriminalpolizei Amberg liefen thomas sabo shop von Beginn an in alle Richtungen. Es stellte sich heraus, thomas sabo schmuck dass ein Verwandter des geschädigten Ehepaares berechtigt im Besitz eines ohrringe creolen Hausschlüssels war, den sich dessen 19-jähriger Sohn heimlich aneignete. Der Filius – wohlwissend, thomas sabo was es im Zielobjekt „zu holen gab“ – drang mit einem 19- und einem 21-jährigen Bekannten thomas sabo uhren in das Haus ein. Das Trio, allesamt Schwandorfer, eignete sich die erwähnte Tatbeute an und versteckte diese. Ein Teil angebote thomas sabo davon vergruben die Drei im Wald. thomas sabo armketten Die Burschen hatten sich mit einem 18-jährigen Schwandorfer noch einen Vierten ins Boot geholt, thomas sabo schmuck günstig der sich daran machte, den Schmuck zu verhökern. Unter anderem waren es diese Verkaufsaktivitäten, die die Ermittler thomas sabo anhänger sale der Kripo auf die Spur der Einbrecher brachte. thomas sabo engelsflügel Fast die gesamte Tatbeute konnte sichergestellt werden.