9.8.2007

Hedelmävati

Kirpputorit ovat kivoja paikkoja. Lähes jokaisella visiitillä jotain kivaa löytyykin, harvassa ovat ne kerrat, että tyhjin käsin olen kotiin tullut. Viimeksi melkein kiljuin innostuksesta, kun löysin pitkään etsimäni 50-lukuhenkisen hedelmävadin. Ja vielä varsin soppeliin kirppishintaan. Kuvassa hedelmää esittää lankakerä, joka kuuluu vaiheessa oleva slipariin Fitted Knits-kirjasta. Sliparista lisää myöhemmin...


3 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Kirppilöydöt ovat ihania, mutta sitten on vastakohtana ylihintaiset kirppis"löydöt". Mikään ei ole mielestäni raivostuttavampaa kun jonkun kivan asian löytäminen kirppikseltä ja huomata, että pyydetty hinta on aivan järkyttävä. Semmoisissa tilanteissa ihanakin tuote on vaan pakko jättää.

Liina kirjoitti...

Näyttää herkulta tuo slipari...

Tupu kirjoitti...

Hei!Osuin blogiisi sattumalta blogilistalta!Ihania neuleita sinulla!!!Toteaa aina ja ikuisesti keskeneräisten ja aloittamattomien neuleiden tekijä, ompelu sujuu huomattavasti paremmin. Tuo kirppislöytösi on aika "herkullinen" ja jos vielä asiallisen hintainen, voit olla tyytyväinen. Minua myös harmittaa oman hintakaton yli hinnoiteltu tavara joskus tosi paljon..