6.8.2007

Yrjö-sukat

En ole aiemmin tehnyt valmiiksi raidoitetuista tai pätkävärjätyistä langoista sukkia tai mitään muutakaan. Muiden blogeista olen saanut lukea kirjoituksia "pätkärääkätyistä" langoista ja "lätäköitymisestä". Ennen en ymmärtänyt. Nyt ymmärrän.

Kuvat puhukoot puolestaan.

Malli: Knittyn Pomatomus-sukat
Lanka: Schoeller+Stahl Fortissima socka Mit Bambou, väri vomit... eiku 0002
Puikot: 2,5


11 kommenttia:

tikru kirjoitti...

mustelma :)
Mä yritän kovasti oppia, et noi pätkärääkätyt on kivoja kerällä, mut niiden neulominen ei oo suurta juhlaa ainakaan visuaalisesti.

Unknown kirjoitti...

voi ei.. pomatomus on vielä tähän mennessä ollut sellainen malli, jota pätkärääkättykään ei ole onnistunut tuhoamaan. kerta se on ensimmäinenkin. Kovasti teetä ja sympatiaa sinne suuntaan. Ovatpahan persoonallisen näköiset :)

Anonyymi kirjoitti...

:)Aikas jänskän väriset...
Mä en ole uskaltanut edes sitä Steppiä vielä ostaa,kun niissäkin voi värit mennä miten sattuu...

Anonyymi kirjoitti...

Sydämeni itkee kyyneliä :(
Miulla monkey-sukat seisoo just ton takia - sama lanka. Ei tee ees mieli tehä kun on niin koiranoksennus-lanka, vaikka koostumus on kiva (minusta se bambu tuntuu kivalta) ja malli on helppo ja nopea ja... yök.
Toinen sukka on valmis, ja siinä kantapää näyttää ihan fiksulta ja käyttäytyy hyvin!

Taian kokeilla värjäämistä, kunhan nuo joskus valmistuu.

Liina kirjoitti...

Höh! Epistä, et kerät on niin ihania. Mut toi malli ainakin näyttää kivalta.

heidi kirjoitti...

Voi itku! Lätäköiden lätäkkö!

villamokka kirjoitti...

Mielenkiintoista...väikkärin aihe olisi, miksi ja millaisten lainalaisuuksien mukaan tässäkin sukkaparissa yrjöt kasaantuvat epäidenttisesti.

Marja Kyy kirjoitti...

Höh. Silmissäni tai estetiikantajussani lienee vikaa, tai sitten käsitykseni Georgesta on erilainen; minusta nuo sukat ovat hienot nimenomaan satunnaislaikuttumisen tähden.

Pikku- Kettu kirjoitti...

Pätkärääkätyn kirous on saanut jälleen uuden uhrin...

Useimmat pätkärääkätyt tosissaan näyttävät parhaimmalta kerällä. Tosin uskon vielä naiivisti, että jokaiselle langalle löytyy se "oikea" malli jostain. Kuka sen jaksaa etsiä on sitten aivan toinen asia.

Nasti kirjoitti...

Kiitokset osanotosta ja kommenteista. Kerä näytti tosiaankin kovin houkuttelevalta, ja jos siitä tekisi tavalliset sileät sukat niin... Mutta Pomatomusten hieno pintaneule menee kyllä vähän hukkaan. No ehkä opin tästä jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Eek, justiinsa rohkaistuin ostamaan ensimmäisen pätkävärjätyn :-\