9.9.2007

Huopaa ja pykäpistoja

Minun ja Thermalin kuherruskuukausi on ohi. Neulominen oli leppoisaa nautiskelua nappilistaan asti, sitten alkoivat vaikeudet. Mystisesti neuleeseen ilmestyi ylimääräisiä kerroksia ja jouduin muutaman kerran purkamaan. Outoa, eikö vain...? Päätin laittaa sen vähäksi aikaa sivuun, ja tehdä jotain muuta.

Löysin taannoin kirppikseltä harmaan, jo valmiiksi huopuneen villapaidan. Se oli kauniin värinen ja huopunut juuri sopivasti, ei pysynyt itsekseen pystyssä. Oivaa tuunausainesta siis.Leikkasin puserosta hihat pois, ja irrotin etu- ja takakappaleet toisistaan. Muotoilin hieman kappaleita sopivimmiksi ja ompelin palat uudelleen yhteen. Suurensin myös kaula- ja hiha-aukkoja. Ompelin reunoihin pykäpistoja mustalla villalangalla ja kas - tuloksena ihan käyttökelpoinen liivi. Tulee varmasti pitoon.Hihoista tuli säärystimet. Ne eivät onnistuneet ihan toivotusti, muuta kyllä ne joogan loppurentoutukseen passaavat ihan mainiosti. Tuunaus oli pitkästä aikaa tosi kivaa. Minulla on kaapissa muutamia (tarkoituksella) huovutettuja villavaatekappaleita odottamassa, ehkä nekin saavat pian uuden elämän.Nyt takaisin Thermalin pariin.

7 kommenttia:

SatuA kirjoitti...

Mahtava tuunausidea ja kaunis lopputulos. Tuollaisen sliparin minäkin haluaisin!

Anonyymi kirjoitti...

Ohh, mikä tuunaus! Hieno slipari!

Marsvin

kirsi kirjoitti...

Vetää ihan sanattomaksi tuo slipari, siis itsessään niin simppeli mutta tarvii olla tarkat silmät ja visionäärin luonne, että hoksaa tarttua tilaisuuteen kun sellainen tarjottimella eteen tarjotaan. Tuolla tavalla kun itsekin osaisi bongailla.

amelie kirjoitti...

Minäki tuunasin viikonloppuna harmaata huopunutta villapaitaa. Olisin tehny kans sliparin, mutta paita oli turhan pieni sitä varten.

Sinun slipari on kyllä hieno. Kierrätystä parhaimmillaan.

Johanna kirjoitti...

Tulipas siitä kiva!

Tytti kirjoitti...

Kiitokset kommenteista. Kivoja villapaitojen tuunausideoita löytyy kasapäin kirjasta Do redo - kuinka villapaita paloitellaan. (Anna-Stina Lindén-Ivarsson ym).

Hasbu kirjoitti...

Upeasti tuunattu!