18.9.2007

Uusi tuleminen

Joskus joutuu tuotoksiaan hieman korjailemaan paremmiksi. Puolukka-neule sai uudet napit, alkuperäiset eivät meinanneet pysyä kiinni vaan saattoivat strategisessa tilanteessa revähtää auki. Uudet ovat Miehen ja minun yhteistyön tuloksia. Napit on katajaa ja Puolukka aloitti uuden elämänsä Tuoksuvana Villatakkina.Entäs muistatteko tämän? En tykännytkään neuleen kaula-aukosta enkä kauluksista ja ilman radikaaleja toimenpiteitä Olki ois jäänyt käyttämättä. Irrotin hihat, purin neuleen kainaloihin saakka ja tein yläosan uudestaan pyörönä ja raglankavennuksin. Oljen reinkarnaatio on ollut jo käytössäkin ja on hyväksi havaittu.

Neule roikkuu tällaisessa naulakossa. Muistan lapsenakin noita katselleeni ja nyt löysin niitä lapsuudenkotini vintiltä. Ne tuovat nostalgiaa askarteluhuoneeseeni.
5 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Kauniita nappeja, ne varmasti tuoksuvatkin katajaiselle. Puolukka ja kataja kuulostaa ihanan metsäiseltä yhdistelmältä. :)

Kiko kirjoitti...

Ihanat katajanapit!

Pitäisi itsekin muistaa fiksata neuleita joita ei tule syystä tai toisesta pidettyä.

villamokka kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera!
Mistähän noita naulakkokoukkuja saisi, jos ei omalta mummolanvintiltä löydy? Onko kellään tietoa?

Matroskin kirjoitti...

Ihania neuleita täällä. Olen vihreä kateudesta. Olet taitava. Osaisinpa minäkin.

arleena kirjoitti...

Katajanapit ovat kauniit. Ovatko napit syntyneet kotisi työhuoneessa käsityönä ?
Naulakko on myös nostalginen, ennen muinoin ko naulakkokoukut olivat yleisiä. Vieläkin saattaa vanhaintavarain kaupoista ja kirpputoreilta löytää niitä.