30.1.2008

Väriä elämään

Kotimme sisustus on iloinen sekamelska vanhaa tai vielä vanhempaa. Lähes kaikki huonekalut on hankittu vanhojen tavaroiden kaupoista, kirpputoreilta tai saatu naapurilta aidantekopalkkiona. Jotain pientä on löytynyt roskalavaltakin. Edellä mainituista seikoista johtuen sisustus ei noudattele mitään tyylisuuntaa. Tai tyylisuunnan nimi voisi olla "hallittu kaaos". Yksi yhdistävä tekijä nojatuoleilla ja sohvilla kuitenkin on: värikästä olla pitää!

Jotkut kodissamme olevat vanhat huonekalut ovat vielä alkuperäisessä asussaan, mikä voi olla varsin viehättävääkin. Aina ei näin kuitenkaan ole, vaan tarvitaan kunnostustoimenpiteitä. Opiskelen verhoilua, joten omat tuolit ja sohvat ovat saaneet toimia harjoittelukappaleina. Tällä hetkellä työn alla on nojatuoli 40-50-luvulta. Monien työvaiheiden jälkeen tuoli on nyt siinä tilassa, että voin aloittaa päällystyksen.
Mutta mutta. Päälliskankaan valinta ei ole ollenkaan helppoa, koska tarjolla on valtavat määrät upeita verhoilukankaita. Olen kuljettanut koulun ja kodin välillä lukuisan määrän kangasnäytteitä, joita sitten illanhämyssä on miehen kanssa arvioitu. Monesti kävi niin, että kangas mikä koulun kirkkaassa valaistuksessa näytti hyvältä, ei ollutkaan sopiva meille kotiin. Nyt kankaan valinta alkaa olla loppusuoralla. Kuvissa muutamia suosikkeja.

4 kommenttia:

huopatossu kirjoitti...

Aivan ihana tuoli ja kauniita värejä =)

Sini kirjoitti...

Upea nojatuoli! Meillä on kotikotona kaksi hyvin samannäköstä tuolia. Harmaa kangas, missä on muutamia palloja, on mun suosikki :-)

upa kirjoitti...

Kaunis vanha tuoli, joita muistan vielä lapsena paljon nähneeni.
Hyvän ammatinvalinnan olt tehnyt. Kälyni on samalla alalla.

Anonyymi kirjoitti...

Die Ermittlungen der Kriminalpolizei Amberg liefen thomas sabo shop von Beginn an in alle Richtungen. Es stellte sich heraus, thomas sabo schmuck dass ein Verwandter des geschädigten Ehepaares berechtigt im Besitz eines ohrringe creolen Hausschlüssels war, den sich dessen 19-jähriger Sohn heimlich aneignete. Der Filius – wohlwissend, thomas sabo was es im Zielobjekt „zu holen gab“ – drang mit einem 19- und einem 21-jährigen Bekannten thomas sabo uhren in das Haus ein. Das Trio, allesamt Schwandorfer, eignete sich die erwähnte Tatbeute an und versteckte diese. Ein Teil angebote thomas sabo davon vergruben die Drei im Wald. thomas sabo armketten Die Burschen hatten sich mit einem 18-jährigen Schwandorfer noch einen Vierten ins Boot geholt, thomas sabo schmuck günstig der sich daran machte, den Schmuck zu verhökern. Unter anderem waren es diese Verkaufsaktivitäten, die die Ermittler thomas sabo anhänger sale der Kripo auf die Spur der Einbrecher brachte. thomas sabo engelsflügel Fast die gesamte Tatbeute konnte sichergestellt werden.