9.2.2008

Susi vai sugarplum pullover

Valmistuihan se lopulta. Kyllä muutaman kerran tuli uskonpuute tehdessä. Ei niinkään teknisien ongelmien takia, vaan neuleen lopullisen ulkonäön vuoksi. Vaikka oli niitä teknisiäkin tenkkapoita. Ohjeessa oli muutamia minulle outoja ja uusia asioita. Silmukat luotiin tubular cast on -tekniikalla, josta en saanut kirjan ohjeiden perusteella tolkkua. Netistä löysin jopa opasvideon, mutta lopulta luovutin ja loin silmukat kuten muulloinkin. Neuleen rintamuksessa muotoa luomaan käytettiin lyhennettyjä kerroksia, niistä sentään selvisin, vaikka pari reikää jäikin (heh, myönnän punastellen)...

Ostin neuletta varten harmaata lankaa ja päätin kirjoneuleeseen käyttää kaapissa notkuvia jämälankoja. Pari kompromissia jouduin värien suhteen tämän takia tekemään. Punainen on vähän liian punainen makuuni. Tein pienimmän koon, mutta malli on kenties tarkoitettu sekä isommat hauikset että suuremman etuvarustuksen omaavalle ihmiselle. Toisin sanoen neule on ylävartalosta minulle hieman liian iso. Ohjeessa on vajaamittaiset hihat, mutta halusin villaisesta neuleesta monikäyttöisemmän, joten tein ne normaalimittaisina. Aika vain näyttää, että pääseekö pusero käyttöön koskaan. Kenties jonkun ystävän yllä?

Malli: Sugarplum pullover, Veronik Avery, Handknit Holidays
Lanka: Vuorelman Veto, sekä Novitan Nalle ja Wool sekä Gjestal Maija, yhteensä 380g
Puikot: 3mm

12 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kyllä se kovasti kauniilta näyttää, toivottavasti pääsee käyttöön!

ujosiili kirjoitti...

Tänne näkyy tietenkin vain yksi kuva, mutta ainakin siinä se näyttää kauniilta. Toisaalta ehkä tuskallisen prosessin jälkeen neule tarvii vähän aikaa päästäkseen taas suosioon?-)

lisachicago kirjoitti...

Miusta on kyllä hurjan nätti neule, ei noista kuvista sitä liian suureksikaan veikkaisi :) Toivottavasti pääsee jonkun ahkeraan käyttöön.

Outi kirjoitti...

Hyvältä näyttää, ei kuvan perusteella ollenkaan liian isolta. Tuollaista klassista peruspaitaahan voi hyvin muhituttaa kaapissa hetkisen ennen aktiivikäyttöä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis neule. Kuvan perusteella näyttää ainakin sopivan kokoiselta.

Elli kirjoitti...

Onpas hyvät värit. Ja kuvien perusteella näyttäis minunkin mielestä istuvan päälle oikein kauniisti.

Nasti kirjoitti...

Voi kiitos kannustavista sanoistanne! Tuossa ainoassa kuvassa pusero näyttää suht hyvältä, mutta jos kädet olisivat lanteilla... totuus paljastuisi.

Hansu kirjoitti...

Toivottavasti ei hautudu kaapin perukoille, liian kaunis pusero sinne!

Sini kirjoitti...

Kaunis pusero. Kuvassa näyttää oikeinkin sopivalta päälläsi :-)

Anna kirjoitti...

Kauniit värit. Punainen ei näytä liian punaiselata, vaan sopii kuvassa kauniista muihin väreihin. Toivottavasti löytyy käyttöä!

Hasbu kirjoitti...

Todella kaunis ja kuvissa ainakin ihan sopivan oloinen. Ehkä pääsee suosioon ensi talvena, kun luomisprosessin tuska on helpottanut?

Marle kirjoitti...

Heips siskot! Ensivisiittini tässä lumoavassa blogissa kesti tunnin. Aivan ihania neuleita ja muita tekosia. Tulen toistekin, ehdottomasti.