13.2.2008

Lammas ja aurinko

Odotellessani inspiraatiota seuraavaan isompaan neuletyöhön tein muutaman pienemmän jutun.

Tänään jo vähän aurinkoa näkyikin, mutta ehdin jo tehdä itselleni tekoauringon auttamaan taistelussa kaamosta vastaan. Virkkasin paksua moppilankaa ympyräksi, ja lisäsin joka toisella kerroksella silmukanmutkaan paperiinista leikattuja pätkiä. Virkkaus kävi suhteellisen nopeasti, mutta paperiinien aukomiseen vierähti tovi jos toinenkin. Paperiini on siis paperinarua, joka ei ole pyöreää vaan litteää. Parina viime vuonna siitä tehdyt valoryijyt ovat olleet suurta huutoa kansalaisopistojen ja käsityökeskuksien kursseilla. Tuotokseni muistuttaa valtaisaa kehäkukkaa ja on halkaisijaltaan noin 30cm.Ja tarvitseehan neuloja maskotin... Late Lammas on virkattu jämälangoista, pusero hällä jo onkin, mutta taitaa olla housut tulossa seuraavaksi. Puikkoina puuhelmillä terästetyt grillitikut. Lampaan pyllyn täytteenä on kivi, joten kaveri pysyy hyvin pystyssä kutimet kädessäkin.Huomisen ystävänpäivän kunniaksi tarjoan kaikille kahvin kanssa vähän paakkelsia. Tehkää hyvin, ystäväiseni!
12 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Oih, valloittava lammas! Hyvää ystävänpäivää!

villamokka kirjoitti...

Voi toi kivipyllyinen lammas on tosi pähee.
Onko mahdollisuutta ohjeeseen? Please!

CharlienEnkeli kirjoitti...

Hih, nuo kaakut voivat säilyä upeina pahimmankin pullahiiren kynsissä! Ja onpahan aina jotain kaffepöytään laitettavaa, kun tulee vieraita ;)
Lammas on myös tosi veikeä!
-------------------------------
Sievä on myös tuo alemman postauksen pusero. Ei ehdi edes laittaa kommenttia aina, kun olet niin nopea neuloja. Mahtavaa!
--------------------------------
Mukavaa Ystävänpäivää!!

annikainen kirjoitti...

Voi miten suloinen lammas ja nam, kuinka herkullisia paakkelseja.

Hyvää ystävänpäivää.

SatuA kirjoitti...

Ihana maskotti lammas!

arleena kirjoitti...

Tykkään aurinko-teoksesta, se on sopiva juuri eteisemme seinälle toivottamaan aurinkoista päivää tulijoille. Voisi tehdä muutaman pikkuauringonkin, ryhmään sommiteltuna tulisi aika kiva, joku aurinko voisi olla vähän valjukin keltainen kevätaurinko, joku taas punertava iltaaurinko ja tuo oranssi ja lämmin isona mukana.

Merith kirjoitti...

Lammas on kyllä hieno. Mie tein pöllön, mutta se ei kyllä valitettavasti neulo:)

Kiki kirjoitti...

Ihana aurinko-kehäkukka!

Stricker kirjoitti...

Onpas ihana lammas ja tosi keväinen aurinko! Ja tuollaisia muffinsseja voisin minäkin natuuia, kun laihis on päällä :-)! Mukavaa ystävänpäivää sinullekkin!

Anonyymi kirjoitti...

IIk, mikä hyväntuulen postaus, Late on suloinen! Ja nuo muffinsit ;D

Marsvin

Elli kirjoitti...

Aika muikea maskotti.:)

hanna kirjoitti...

Hieno aurinko! Ittekin oon miettiny että joku moderni ryijyntapainen olisi kiva. Se siis ois mahdollista tehdä vaikka virkkaamalla. Ja keltasta haluan siihen ehdottomasti.
Poikaystävän mökillä on vanhoja pellavia, ehkä niistä. Kiitos inspiraatiosta!