10.4.2008

Lepakkohihan paluu

Vajaat kaksi kuukautta uudessa työpaikassa ja jo nyt neuloin ensimmäisen tilaustyön työkaverilleni! Tästä voi päätellä, että sain mukavat työkaverit ja kavereillehan neulotaan, eikö?

Tilaustyö oli Novitan kevät 2008 numerossa ollut malli nro 26, joka on aavistuksen lepakkohihainen pusero kaksinkertaisesta Bambu-langasta neulottuna. Pusero neulotaan hihansuusta hihansuuhun, ja olikin nopsaa neulottavaa. Aika painava siitä kyllä tuli. Koska pusero on liian iso minulle, en kuvannut sitä kenenkään päällä (ehdotin kyllä miehelle mannekeerausta, mutta ei se suostunut), mutta tässä kuva lehden sivulta.


Malli: Novita kevät 2008, malli 26
Lanka: Novita Bambu, kaksinkertaisena menekki 700g, koko L
Puikot: 4mm


Neuleen alla vilahtelee keltasävyinen tilkkupeitto, jonka tein aiemmin keväällä valmistuneen punaruutuisen tilkkutäkin jatkoksi. Kankaina jälleen kirppiksiltä hamstratut lakanat ja tyynyliinat. Koko on lastensänkyyn sopiva.

13 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana tilkkupeitto! Ja täytyy kyllä olla tosi kivat työkaverit, jos viittit neuloa kokonaisen paidan - ite oon niin laiskimus, että multa lähtee ainoastaan sukkia sukulaisille =).

Tiiina kirjoitti...

Olen tätä mallia ihastellut itsekin. En vain ole uskaltanut kokeilla. Epäilen, että on aavistuksen liian erikoinen ja jäisi vähälle käytölle. Bambu-lankakin on vielä kokeilematta.

Inkeri kirjoitti...

Kauniit kuviot puserossa. Niin ne muotijutut vaan toistuu uudelleen ja uudelleen,

Eijan kudontaputiikki kirjoitti...

Vai onkin taas lepakkohihat tulossa..
Kaunis on pusero ja tuo tilkkupeitto oikein ihana !

heidi kirjoitti...

Voi, miten herttainen ja kaunis peitto!

heidi kirjoitti...

Voi, miten herttainen ja kaunis peitto!

Jaana kirjoitti...

Mä oon tosta neuleesta haaveillut, ihanan näköinen! Ja tuo peitto on upea!

Piikkari kirjoitti...

LEPAKKOHIHAT!! Kismet! Kohtalo!

Olen tosi iloinen että sinulla on työkavereita joille neulot. Se on vasta aikamoinen luottamuksenosoitus. Onnea! :-)

(miksi minulle aina käy nämä ylipitkät ja vaikeat kirjaintunnisteet? nytkin on ulyjqwsq.)

Tiiina kirjoitti...

Yksi kysymys vielä: Osaatko kokeneempana neulojana arvioida Butterfly-langan sopivuutta tähän malliin? Kaapissa kummittelee 800g ko. lankaa odottamassa ihmettä. Kaksinkertaisena tiheys olisi varmaankin suht samaa. Langassa on kyllä kaunis kiilto, eli poikkeaa aika lailla bambusta...

Nasti kirjoitti...

Tiiina: Butterfly vois hyvinkin toimia! Mallissa on aika helppo muokata vartalo-osan leveyttä kun se neulotaaan poikittain. Ja bambussakin on kiiltoa, usko tai älä! Onnea projektiin!

Ja kiitos muillekin kommentoijille!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin googlestä tämän sivun. AIVAN YLIHIENO tilkkutäkki ja muutkin tekeleet!! 8) Joku tosiaan osaa! Tee mulle samanlainen?? Paljon maksais parisänkyyn. Upea. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuoko aloitetaan hihasta tekemään? Sitten lisätään silmukoita asteittain vartaloon? On kyllä kaunis neule....

Anonyymi kirjoitti...

Die Ermittlungen der Kriminalpolizei Amberg liefen thomas sabo shop von Beginn an in alle Richtungen. Es stellte sich heraus, thomas sabo schmuck dass ein Verwandter des geschädigten Ehepaares berechtigt im Besitz eines ohrringe creolen Hausschlüssels war, den sich dessen 19-jähriger Sohn heimlich aneignete. Der Filius – wohlwissend, thomas sabo was es im Zielobjekt „zu holen gab“ – drang mit einem 19- und einem 21-jährigen Bekannten thomas sabo uhren in das Haus ein. Das Trio, allesamt Schwandorfer, eignete sich die erwähnte Tatbeute an und versteckte diese. Ein Teil angebote thomas sabo davon vergruben die Drei im Wald. thomas sabo armketten Die Burschen hatten sich mit einem 18-jährigen Schwandorfer noch einen Vierten ins Boot geholt, thomas sabo schmuck günstig der sich daran machte, den Schmuck zu verhökern. Unter anderem waren es diese Verkaufsaktivitäten, die die Ermittler thomas sabo anhänger sale der Kripo auf die Spur der Einbrecher brachte. thomas sabo engelsflügel Fast die gesamte Tatbeute konnte sichergestellt werden.