25.5.2008

Surauttelua

Puikoilla oleva neule edistyy hitaasti, mutta varmasti. Virkkauslanka ja kahden millin puikot kun eivät ole niitä nopeimpia keinoja saada valmista aikaan, mutta tietoisesti minä ne valitsinkin. Valmiista neuleesta sitten aikanaan, mutta nyt jotain ihan muuta.

Uusin Suuri Käsityölehti yllätti positiivisesti toteuttamiskelpoisilla malleillaan. Kangaskaupan palalaarista joskus mukaan tarttunut viskoosipala tahtoi kietaisupuseroksi. Tosin ommellessa vasta tajusin, ettei tämä oikea kietaisujutska olekaan vaan valesellainen. Leikatessani osia liukkaasta, ohuesta kankaasta meinasi usko jo loppua, mutta valmista tuli silti. Kiva vilpoisa kesäpaita tästä tuli, sopii hyvin vaikka kuumiin lavatansseihin (joita käsitöiden ohella harrastan, paljastettakoon se tässä ja nyt).


Malli: SK 5/2008, Kietaisupaita


Laukkumalleja olen kehitellyt ja jalostanut eteenpäin, tässä yksi monista. Kirppisliina pääsi koristeeksi.

Ja kiitokset edellistä postausta kommentoineille! Goldie pärjännee elämässään pidemmälle kuin edeltäjänsä :)


11 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Kaunis kietaisupaita! Ja ihana tuo laukku, varsinkin virkattu "pyörylä".

arleena kirjoitti...

Cooli kietaisupusero sopii hyvin hellekesän iltaan on tarpeeksi viileä
Laukku kauniin persoonallinen

maijja kirjoitti...

Pusero laskeutuu tosi kauniisti! Olisi mukavaa osata tanssia kunnolla, ja kait sitä osaisikin kunhan malttaisi opetella. Luotan hyvin vieviin miehiin :)! Laukkuun iskin silmäni heti, ja suunnittelenkin jo jotain vastaavaa...

WeirdRockStar kirjoitti...

Ihanasti tuo paita laskeutuu sun päälläsi! Aivan ihana.

Ja jälkijättöisesti ylistystä Goldiesta. (En tätä nykyä ennätä reagoimaan mihinkään ajoissa)

CharlienEnkeli kirjoitti...

Hirmu kiva kesäpaitis! Ja laukku! Monta muutakin juttua on blogiinne ilmaantunut, ennen kuin olen kerennyt katselemaankaan =) Ihania käsitöitä kaikki!

aino kirjoitti...

kauniita ompeluita ja neuleita täällä!
lisäsin pujoliivin blogilistaani :)

Hansu kirjoitti...

Oi, sulle tuo ainakin passaa! Mietin niitä Sk:n mittoja ihmetellen miten ne kolme kokoa menee: 160, 168 ja 180. Ok jos on 170, mutta 180-senttisen kädet ja selkä?

Goldie on ihana ja hurmaava :D En kerinnyt sitä erikseen kommentoimaan.

Tiiina kirjoitti...

Paita on kaunis. Positiivisessa mielessä siitä tulee sellainen ronja ryövärintytär -fiilis. Tuon paidan pukee päälle itsenäinen, vahva nainen.

Laukku on juuri se käytännöllisen kokoinen, jolle on usein tarvetta. Ja siinä on samaa kangasta kuin meidän makkarin verhoissa. Tuli kodikas fiilis. Sopisi roikkumaan omalle olalle.

Nasti kirjoitti...

Vautsi mitä kommentteja, kiitos!

Tein puseron niillä 168cm kaavoilla, hyvin sopii vaikka ite oonkin 175cm. 180cm kaavoissa ei ollut 36-kokoa enkä millään jaksanut ruveta niitä vekslaamaan. Malli on niin löysä, että oikea koko ei taida olla niin niponuukaa. Helmakaitaleella saa kuitenkin koottua ylöosan sopivaksi.

hiisa kirjoitti...

Kyllä on ihana. Oikeestaan kaikki siun työt on ihania!

EVA K. kirjoitti...

Kiva löytää toinenkin veskantekijä. Oikein pirtsakka kassi! Kassit ovat niin kivoja antaa lahjaksi tai viedä tuliaisiksi ja samalla vähän vähentää muovikassien käyttöä.