20.5.2008

Goldie

Purkulankojen hyväksikäyttö jatkuu. Neulon sillon tällöin puseronkin, mutta olen huomannut, että käytän lähes pelkästään neuletakkejani. Jotenkin niissä on helpompi säädellä lämpöisyyttä ja peittävyyttä. Tämä kullankeltainen, ihanan rouhea silkkilanka on elämänsä aikana käväissyt jo kahtena puserona, jotka molemmat ovat saaneet purkutuomion käytön puutteessa. Ravelrystä löysin simppelin neuletakin ohjeen, jonka juju on iso kaula-aukko. Ihan toinen juttu on se, että sopiiko sellainen minulle vai näkeekö lanka vielä yhden muodonmuutoksen.

Malli: Mrs. Darcy Cardigan by Mary Weaver
Lanka: Austermann Kokon, menekki 350g
Puikot: 4mm13 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Aivan ihana! Ja hyvin sopii, ei enää purkuun :)

Jaana kirjoitti...

Jep, ei enää purkuun! Toi kaula-aukko on ainoa mikä estää mua tekemästä tota neuletta, mutta sulle toi sopii tosi hienosti. Ja tollaseen paitaan yhdistettynä. VÄri sopii tuohon neuleeseen myös ihan täydellisesti!

heidi kirjoitti...

Tuo malli pukee juuri sinua aivan erityisen hyvin! Mullakin on sama villatakki ollut monesti puntarilla, mutta vähän veikkaan, että se korostaisi ei-niin-parhaita puoliani. En tiedä silti, saanoko pideyksi näppejä erossa ohjeesta, kun se on niin syötävän herkullinen.

Terhi kirjoitti...

Tosi hieno takki, ja hauska muodonmuutoskuvasarja! :-)

Lotta kirjoitti...

Voi se on niin ihana! Hirveesti ois monta kertaa haluttanu tehdä se, mutta luulen etten sais käsivarsiani mahdutettua siihen, muusta kropasta puhumattakaan... Mutta ihana! Sopii sulle :).

Vilma kirjoitti...

Musta tuo on todella kaunis. Lanka on mun mielestä löytänyt täydellisen olomuodon, joten toivottavasti sun tulee käytettyä tuota neuletta.

Onpas muuten ihanat tapetit tuossa taustalla... :)

Elena kirjoitti...

Lovely, lovely cardigan!

milliini kirjoitti...

Mulla on ollu toi takki jo ikuisuuksia todo-listalla, nyt se on varmaan pakko tehdä. Väri on vielä mietinnässä.

Jatta kirjoitti...

Se on kyllä kaunis. Mulla on sama listalla, taitaapa päästä puikoille piakkoin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis malli ja sopii sinulle hyvin :)

Kotihaukka kirjoitti...

Ihana!Älä ihmeessä enää pura :D

Laitoinkin heti omalle to-do listalle!

Maaru kirjoitti...

Tämähän on kierrätystä parhaimmillaan! Tosin tykkäsin kovasti Oljestakin, mutta jotkin mallit vain istuvat päälle kuin mummot mättäälle - eli pyllähtävät nurin. Silloin tarttee tehrä jotain!

Christina kirjoitti...

No ei kyllä kantsis purkaa, kun on noin hyvännäköinen ja istuu sinulle tosi hyvin.