11.6.2008

Unelmatehdas


Neulehaaveet on nyt kartoitettu ja monenlaisista upeista neuleista te kollegat haaveilettekin! Unelmien joukossa oli meille ihan uusiakin neuleita. Osa vastaajista haaveili monimutkaisen kirjoneuleen tikuttamisesta, osa unelmoi pitkästä ja palmikkoisesta neuletakista sekä muutama pitkästä neulotusta mekosta. Mahtui haaveisiin peittoja, huiveja ja sukkiakin. Muutama vastaaja unelmoi itse suunnitellusta neuleesta. Aikapula tuntui olevan monelle se suurin este unelmaneuleen toteuttamiselle, ei niinkään taito, vaikka useat vastaajat haaveilivatkin teknistä taituruutta ja pitkää pinnaa vaativista neuleista. Ainakaan haasteita ei pelätty ja se on hienoa!

Kiitos kaikille vastaajille! Toivottavasti kyselystä ja vastauksista oli iloa teille kaikille eikä vain meille. Kenties joskus näemme näitä unelmia toteutuneena?

Arvonta suoritettiin hienoin ja tieteellisin menetelmin (nimet purkkiin ja shake-shake-shake) ja onnettarena toimi perheen miespuolinen henkilö, valvojana perheen karvaisin jäsen. Onnettaren suosikki oli Kesän Lapsi. Onnittelut! Otapa yhteyttä sähköpostitse niin voidaan sopia palkinnon toimittamiseen liittyvistä muodollisuuksista. Kuvissa oleva kassi lähtee palkinnoksi ja kassi ei suinkaan ole tyhjää täynnä…1 kommentti:

kesän lapsi kirjoitti...

WOW, mahtavaa! En usko oikein vieläkään lukemaani. Minä, onnettaren suosikki! IHG! Halaathan onnetarta minun puolestani? ;O)