7.6.2008

Vuosikas(vain)


Pujoliivissä vietetään kohta 1-vuotissyntymäpäiviä. Ennen varsinaista juhlapäivää voisimme hieman muistella mennyttä vuotta.

Blogin pitäminen on ollut varsin mukavaa ja antoisaa. Neuleblogeja olimme seuranneet kumpikin jo vuoden päivät ennen kuin oman päätimme perustaa. Koska välillämme on lähes 500 kilometriä emmekä tapaa kasvokkain kovin usein, on blogi ollut näppärä tapa esitellä myös toisillemme omia töitämme. Neulominen on melko yksinäistä puuhaa, jota lähipiiri ei aina ymmärrä ja neuleblogiyhteisö onkin antanut mukavaa palautetta ja apua tarvittaessa.

Kun aloitimme blogin pitämisen vuosi sitten, Tytin neulesaavutukset olivat aika vähäiset. Muutama kaulaliina ja epämääräinen villapaitayritelmä. Mutta jostainhan sitä pitää aloittaa. Vuoden aikana Tytti on huomannut olevansa yksinkertaisten mallien ystävä. Sileää ja joustinneuletta, sellaista mitä voi neuloa tv:n ääressä. Lisäksi Tytti yrittää neuloa tarpeesta käsin, prosessi ei niinkään ole tärkeä. Tähän sopii kyllä huomautus, että neuletarpeitahan riittää, joten niillä voi mukavasti perustella lankaostoksen jos toisenkin…Nasti taas on neulonut teini-ikäisestä saakka, vaihtelevasti onnistuen. Nasti selvästi nauttii neulomisesta ja neulomishaasteista sinällään, lopputuotoksen tarpeellisuus ei todellakaan ole tärkeintä. Neuleessa pitää kuitenkin olla se jokin juttu, uusi tekniikka tai muoto, joka innostaa malliin tarttumaan.

Ravelryyn suhtauduimme aluksi hieman epäileväisesti, mutta mukaansahan se tempaisi aivan totaalisesti. To do-lista kasvaa koko ajan, kun Ravelryn sisuksista löytyy upeita malleja ja toteutuksia. Kaikkea ei voi eikä tarvitsekaan toteuttaa, joskus on vain hienoa katsella kanssaneulojien oivalluksia ja valintoja.

Lähestyvän juhlapäivän alla pohdimme, mitkä olisivat unelmaneulomuksemme, jos ei tarvitsisi miettiä rajoittavia tekijöitä kuten aikaa, taitoa tai rahaa. Tytillä se on Vogue Knittingin Silver Streak –neuletakki (tässä Miss Lemonin toteutus). Tytin mielestä se on lähes täydellinen neule. Tyylikäs, pelkistetty, sopivasti rouhea ja monikäyttöinen. VK:n kannessa se näyttää hyvältä iltapuvun kanssa, mutta yhtä hyvältä se näyttäisi myös farkkujen ja tennareiden kaverina. Saa nähdä jääkö unelmaksi vai pääseekö tuotantoon. Suurin rajoittava tekijä projektille on aika. Ohje on kuitenkin jo printattu.

Nasti haaveilee useammastakin neuleesta. Ykkösenä on Flicca jostain ylellisestä langasta neulottuna (tässä ihana Craftoholicin toteutus). Malli syö kuitenkin lankaa ja siis myös rahaa, joten se odottelee aikaa parempaa. Toinen haaveneule on Road to golden. Alkuperäismallin väritys ei ehkä kuitenkaan ole se just oikea, joten malli vaatisi täydellisen langan ja väriyhdistelmän löytymisen.

Juhlan kunniaksi pyydämmekin teitä jakamaan unelmaneuleenne kanssamme. Kertokaa minkä ohjeen haluaisitte toteuttaa jos taidot, aika, raha eikä mikään muukaan olisi esteenä. Neuleunelmansa jakaneiden kesken arvomme jotain pientä mukavaa. Vastauksia voi kommenttilooraan jättää ensi viikon keskiviikkoiltaan (11.6) saakka, jolloin arvomme onnellisen voittajan.

60 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Minä olen muuten ahkera neuloja; olen tähän ikään mennessä saanut valmiiksi jo yhden lapasen! YHDEN. Puikoilla on kyllä ollut kaksi neuletta. Siskoni pitävät minut neuleissa ja omaan virkkauksen välttävät taidot, joten ei hätää. Viime syksynä blogiinne koukuttuneena rakastuin kuitenkin syvästi moniin malleihin. J o s vain taidot riittäisi, tekisin Nastin 30.9 esittelemän ihanan syysneuleen!

Kiitos muuten taas mahtavasta seurastanne! Hauska tuo otsikon sanaleikki :)

ilu kirjoitti...

Mun ongelmani on se, että neulon pääasiassa omasta päästäni. Siispä unelmaneule olisi joku pitkä, musta ja ohut näyttävä neule, vaikkapa kashmirlangastat tai alpakkasilkkisekoitteesta.

Mutta jäänee haaveeksi...

Terhi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! :-)

Haaveilen Eunny Jangin Autumn Rose Pulloverista, kuva löytyy täältä.

Ongelmana on, että tykkään sekä neuloa että käyttää paljon yksinkertaisempia juttuja, joten ehkä tuo jää haaveeksi... vaan on se silti ihana!

annikainen kirjoitti...

Onnittelut yksvuotiaalle. Täällä on mukava vierailla.

Kalevalaneuleet kirjassa on Elämänpuu niminen villatakki. Se olisi kiva neuloa joskus.

.k kirjoitti...

Miepä vastaan tähän ne kaks, mitä tulee ihan ensinnä mieleen! Nää on tämmösiä "sitten joskus" kun on a) aikaa b) lankaa ja ainakin kohtaan kaksi c) kärsivällisyyttä. Autiosaaren neuleet?

1. Ensinnäkin Vortex street (Knitting Nature -kirjasta.) Ihana, perus, ja just semmonen kun pitääkin. Korkeaa kaulusta en tosin hyväksy, joten vähänlaisella modauksella mentäis.
Linkki Tainan versioon: http://www.flickr.com/photos/44956857@N00/2318456570

2. Ja sitten Norjan sukat (Folk socks). En ole koskaan tehnyt kirjoneulesukkaa/polvisukkaa varresta. Terhin mukaan: http://www.flickr.com/photos/83952633@N00/130011019

Vaula kirjoitti...

Jos osaisin neuloa haluaisin itselleni Mielityn ruskean puuvillatakin (http://www.flickr.com/photos/mielitty/246340998/in/set-72057594059438468/)

Aikaa jos olisi niin ehkä neulomaan opettelisinkin. Kaiken sen muun ohella mitä haluaisin tehdä jos olisi lisää aikaa :D

Onnea vuoden taipaleesta :)

Carita kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle blogillenne :)

Unelmaneuleeni olisi luonnonvaalea palmikkotakki jostain ihanan pehmeästä ja ohuesta langasta.

Barbro V. kirjoitti...

Onnea.

Haluaisin tehdä Beroccon Paninin. Upea, mutta ihan tajuttoman iso ja tylsä ja kirjoneuletta osaamattomalle vaikeakin. Sitä paitsi olen huono yhdistelemään värejä (ohjeen värit ei miellytä).

Ahdistaa, miten paljon kaikkea hienoa olisi tehtävänä.

Iina Kraak kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Tykkään valoisista kuvistani ja fiiliksestä joka blogissanne on. Hengittävä puutalo tulee aina mieleen. :)

Mimun unelmaneuleeni olisi slipoveri, jossa menisi autoja. Jotain vähän tällaista http://jattasoheltaa.blogspot.com/2008/01/on-se-se-on.html

sannero kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!

Mun suurin neuletoive ois ehdottomasti Bubble. Rakastuin täysin Jatan versioon ja muistaakseni myös Nasti on esitellyt ihastuttavan Bubblensa. Vaan eipä taida taidot ja kärsivällisyys riittää, eikä täydellistä lankaakaan ole vielä löytynyt :D

villapeikko kirjoitti...

Onnea! Tästä on tullut yksi lemppariblogeistani!

Minun haaveneuleeni on myös Flicca. Olen nähnyt niin upeita toteutuksia siitä, että houkutus on suuri.
Toinen haaveeni on IK:ssa ollut Indigo Ripples Skirt (onneksi ohje on nykyään myös heidän nettikaupassaan myynnissä, muuten voisi ohje jäädä saamatta) ja kolmantena Nancy Bushin Anun lapaset, lähinnä tunnesyistä.

amelie kirjoitti...

Jos on ihan pakko valita yks, niin se olis varmaan Truffle cardigan (http://dullegriet.wordpress.com/2008/02/03/tutorial-truffle-cardigan-from-the-ground-up-part-1/).
Langankin olen jo miettiny valmiiksi. :)

Ja onnea 1-vuotiaalle!

hanna-h kirjoitti...

Helppo nakki! Vastaus kysymykseen siis. Unelmaneuleeni on Sharon Winsauerin Heere Be Dragone Shawl, ja olen niin yllytyshullu että varmasti neuloisinkin jos saisin hankittua ohjeen.. Se on aivan mieletön. Loistava osoitus siitä, millaisia ihmeitä neuloen voi luoda.

Onnea myös blogille. Siitä on tullut yksi suosikeistani. Taidokkaita töitä ja tyylikkäitä kuvia. Etenkin Nastin neuleet ovat monesti inspiroineet minuakin neulomaan samasta mallista :) Muunmuassa tuo edellisen postauksen Auburn camp shrit voisi päätyä neulottavaksi..

Minna kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!

Tämänhetkinen unelmaneuleeni on Harwood-palmikkoneuletakki Rowan Studio 2 -kirjasta ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti, neule ei jää pelkäksi unelmaksi!

TiinaV kirjoitti...

Unelmia saa aina olla.. Unelmaneuleeni olisi itsesuunniteltu, jumalattoman ohuesta langasta neulottu kirjoneuletakki. Sellainen, jossa on täydelliset värit. Ja lanka olisi jotain ihanan pehmeää alpakkaa.

Hansu kirjoitti...

Kiitos mukavista lukuhetkistä! Haluaisin neuloa pitkän villatakin, palmikkoisen, ehkä Louhin. Toinen on Dollar-takki, mutta siihen ei mulla ole ohjetta. Mulle ei oo IK:ta Ei VK:ta, ei ole Visaa tai Paypalia eikä Akateemista kirjakauppaa, harvoin paljon rahaakaan.

kesän lapsi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Mun unelma tällä hetkellä on saada viimeisteltyä torkkupeitto isoäidin neliöistä. Loppusuoralla olen jo ja sen jälkeen unelmoin vilpoisasta kesätunikasta esim. Garnstudion neule nro 106-24 http://www.garnstudio.com/lang/fi/showphotosearch.php?d_nr=106&d_id=24 jostakin ohuesta puuvillalangasta.
Kiva blogi teillä on!!!

Sanni kirjoitti...

Tämän hetkin ihastus löytyy Phildarin uusimmista malleista:

http://www.phildar.com/boutique/modele.aspx
sivulta 3 kolmas vasemmalta ylärivissä (cat. 491 model no. 22A). (siis se missä on pitsiä, pituutta ja lyhyet hihat)

Mutta se siis ihan viime aikojen ihastus.. yksi pidempiaikainen unelma olisi juuri joku Fliccan kaltainen pitkä ja kauniisti laskeutuva neuletakki.

Onnittelut yksivuotiaalle!

Kirsi kirjoitti...

onnittelut taaperolle!
Minun haaveissa olisi tehdä pellavahuivi omalla ohjeella ja ohuesta langasta. Paksummasta olenlin tehnyt, mutta ohuenohut olisi ihana.

tiinaf kirjoitti...

Kiitos mukavasta blogista!
Tänne on mukava tulla vierailulle!

Itse haaveilen Knittyn Starsky-neuletakista. Sellaiselle olisi varmasti käyttöä ensi talvena.

Jatta kirjoitti...

Onnea! Bloginne on yksi suosikeistani, täältä löytää aina laatua :)

Omia unelmien neuleitani ovat kaikki ikuisuusprojektini, peitot nyt ensimmäisenä. Valmistuvatko koskaan, kuka tietää?
Neulevaatteista unelmiini kuuluu Paola Suhosen Myyrä-takki johon mulla on ollut langatkin valmiina jo toista vuotta. Toteutusasteelle ei ole vain päässyt, on niin kovin suuritöinen pituutensa vuoksi.
Mari näyttää mallia
http://pura-lana.blogspot.com/2007/01/long-cardigan.html

Tuulia kirjoitti...

Onnea blogille!

Just nyt on useampikin "haluantahdonvaadin"-neule, aika vain on ongelmana. Jos aikaa olisi enemmän, niin neuloisin Autumn Rosen minäkin, tai jonkun Alice Starmoren kirjoneuleiloittelun. Puikoilla on oma kirjoneuletakki, se pitäisi saada ensin alta pois..

Liina kirjoitti...

Onnea onnea!

Mun suosikki tällä hetkellä on Hemlock ring blanket.

http://brooklyntweed.blogspot.com/2007/08/hemlock-ring-blanket.html

Mutta suuria unelmia ovat myös pitkät mekot ja villatakit; Flicca, butterfly...

Pirkko kirjoitti...

Onnea upealle blogille! Minun neulehaaveeni (tai yksi ensimmäisenä mieleen tulevista) on Knittyn Oblique.

Ellu kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! Teillä on ihana blogi, jota on todella ilo seurailla! :)

Minä en osaa sanoa mitään tiettyä mallia, joka olisi se täydellisin... mutta se olisi joku ihanan muhkea, paljon palmikkoja sisältävä, pitkä neuletakki tms.

arleena kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle ja neulomisen intoa jatkossakin.

Koska en itse neulo, esitän, poikkeavasti päähenkilöiden toiveesta poiketen, neulojille sisustusintoilijan toiveen, siis kaikille,
olisi hauska nähdä neulottu "mekko" vaikkapa nojatuolin tai muun kalusteen päällä.

Anna L kirjoitti...

Onnittelut! Haaveissani on ihana pitkä palmikkotakki, jossa olisi jotain ihan älyttömän haastavia palmikoita... Sopivaa mallia ei ole vielä tullut vastaan, ehkäpä suunnittelen sen joskus ihan itse.

Mari kirjoitti...

Onnea minultakin! Blogianne on ilo lukea. Olen vihdoin löytänyt neulesamikseni - Great minds think alike jne. :D
Haaveneuleeni, jos taito, aika ja käytön puute eivät olisi esteenä? Alice Starmoren Katherine Howard, joka yhdistää sekä pinta-että kirjoneuleen aika haastavalla tavalla. Malli on punapohjainen, keskiaikaisen takin muotoinen,pienillä ristelevillä "palmikoilla" koristeltu. "Palmikoiden" risteyksessä on vielä pienet, eri värillä tehdyt knypyt. Google löysi aika heikkoja kuvia, Ravelryssä takista on jopa toteutuksia. Siinä se. Sen tehtyäni kaikki muu olisi kuin lasten leikkiä.Unelmani on siis teknikkaa täynnä..

heidi kirjoitti...

Onnea teille ahkeruksille!

Haavetyöstä minulle tuli ekana mieleen Vogue Knittingin ilmaiseksi julkaisema ohje mustavalkoisesta neulemekosta, joka oli kokonaan monimutkaista kirjoneuletta. Se oli valtavan ihana, mutta päätyy silti tuskin minun toteutettavakseni. En vaan muista mallin nimeä, ja viime vuonna rikkoutunut kone vei ohjeenkin bittiavaruuteen. En äkkiseltään sitä VK:n sivuilta löytänyt.

heidi kirjoitti...

No juuri tein sellaisen neuleen itselleni mikä on kauan mieltä kaihertanut! Mutta jos oikein unelmaneuleesta niin tähän ei kyllä taidot riitä:
www.flickr.com/photos/missmarnie/1577226161/

Distant Knitter kirjoitti...

Onnea vuotikkaalle!
Minun neuleunelmani (tänään) olisi neuloa jokin iso huivi ohuesta villalangasta, esim. Frost flowers & leaves A Gathering of Lace -kirjasta.

Jaana kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle, teillä on aivan ihana blogi! Mun unelmaneule olisi vaaleanruskeasta ja suklaanruskeasta ohuesta villasta neulottu kirjoneuletakki, jossa olisi tietty toistuva kukkamainen kuvio. Kerran yritin aloittaa, mutta taidot ja kärsivällisyys loppuivat. Malli voisi olla muuten Road to goldenin tapainen, se neule olisi myös ihana saada tai toteuttaa!

aura kirjoitti...

Unelmia, niitä on neuleiden suhteen paljon. Rogue tai muu upea palmikkotakki, ohuita takkeja ja paitoja itselle, parisängyn peite joko virkkaamalla tai neulomalla paloista ja kirjoneuleen opettelu niin, että jälki olisi siistiä ja sitä olisi mukava tehdä. Nämä tulivat näin äkkiseltään mieleen.

teisa kirjoitti...

http://www.ravelry.com/patterns/library/hot-cocoa-jacket

Menee varmasti joskus toteutukseenkin...

Onnea vuodesta!

Anonyymi kirjoitti...

Peitto isoäidin neliöistä minullakin. Paljon värejä ja ISO!

Paljon Onnea teille!

Teija

Anni kirjoitti...

Hmm. Hmmhmmhmhhmmm.
Niin monta neulemallia, niin vähän aikaa.
Shetland Tea shawl olisi yksi ihanuus, jollaisen tahtoisin.

Mutta sellainen, jonka aion ihan aikuistenoikeasti tehdä, on Thermal Knittystä. Ohje on tulostettuna, lanka puuttuu... Voi kestää, sillä langanohuudella!

Onnea yksivuotiaalle!

Monaliz kirjoitti...

Täältäkin onnittelut! Kauaa en ole teidän blogia ehtinyt vielä seurata, mutta tykännyt kyllä olen :)

Suurin haave tällä hetkellä varmaan olisi tehdä Louhi - neuletakki. Jonain päivänä sen kyllä toteutankin, kunhan jostain vain ensin taion tarpeeksi rahaa ja kärsivällisyyttä :D

Kaisa kirjoitti...

Onnea paljon!

Tällä hetkellä unelmaneuleeni olisi joku ohut pitsikuvioinen hihaton tai lyhythihainen tunika (esim. Garnstudion 107-25). Ongelmana on vain kärsivällisyyden puute. Lisäksi pelkään, että en osaisi modata ohjetta omalle varrelle sopivaksi vaan siitä tulisi ison työn ja vaivan jälkeen käyttökelvoton. Toisaalta, jos ei uskalla yrittää, ei voi saavuttaakkaan mitään...

Totoro kirjoitti...

Onnea yhdelle suosikkiblogeistani! Itse haaveilen Eunny Jangin Veneziasta. Puseron verran kirjoneuletta tuntuu aika haastavalta, kun kirjoneulelapastenkin tekeminen venyy vuosikausiin.

Katri kirjoitti...

Onnea 1-v blogille! Löysin tänne vasta äskettäin ja tykkään kovasti.

Minulla on kasoittain must have -neuleprojekteja odottamassa... Muuta viimeisin unelmaneule on Tree Jacket with Hood, jonka löysin Ravelrystä. Sen voisi toteuttaa valkoisesta, pehmeästä villasta. Nam. Kuva löytyy täältä: http://www.flickr.com/photos/43092416@N00/2395784605

Hasbu kirjoitti...

Onneaonnea!

Minulla on neulehaaveena itsesuunniteltu, polvimittainen ja pitkähihainen mekko. Vaikutteita sieltä ja täältä ja jonkinlainen kuva on jo paperilla. Mokoma vaan söisi sekä lankaa että aikaa niin paljon, että joutuu todennäköisesti odottamaan lapsen teini-ikää.

CharlienEnkeli kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!

Oma haaveneuleeni täyttää seur. kriteerit: lämmin, pehmeä, aitoa oikeaa villaa, tarpeeksi pitkä, kaunis ja muodikas! Mutta koska minulla ei ole taitoa, aikaa, tarpeeksi vahvoja hartioita ja sinnikkyyttä, tyydyn katselemaan näitä bloginne kauniita neuleita =) Mutta ehkä joskus, jonain päivänä...kuka tietää. Haaveitahan täytyy aina olla!

Karoliina kirjoitti...

Polvipituinen neuletakki Noro Silk Gardenista voisi olla aika korkealla listalla; ihan sileää neuletta ja perusjoustinta.

Kivoja töitä teillä blogissanne. Meni heti suosikkeihin, kun tänne löysin. Synttärionnittelut!

P.S. Tuota Yorkshire Tweed Chunkya oli joskus Janette's Rare Yarnsilla 40$/kilo. Ostin sitä silloin ja tein siitä villatakin. Lankaa ei vain taideta enää valmistaa.

Vilma kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! :)

Mun haaveissani siintelee Jennie Atkinsonin Butterfly. Ohje ja langat löytyy, mutta en oo varma sopiiko kyseinen mekko meikäläisen rungolle, joten hieman arveluttaa käydä työhön käsiksi. Pakko kai se on kokeilla että näkee! :)

Tiina kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle blogille!

Mun lempparini on Alice Starmoren St. Brigid. Syö paljon lankaa, joten en ole raaskinut vielä ostaa sellaista lankaa mitä olisin halunnut tuota määrää. Vie myös aikaa että neuloo tämän, en tiedä olisinko tarpeeksi kärsivällinen... Ehkä olisin, joten taitaa tuo langan löytyminen olla suurin este toteutukselle.

Taija kirjoitti...

Mä en ole vielä löytänyt the mallia, mutta haluaisin vielä joskus neuloa itselleni istuvan, naisellisen silkkiä sisältävästä laadukkaasta langasta tehdyn neuletakin.

Maaru kirjoitti...

Onnea vuodesta! Olette ihan ykkösiä! :D

Jos mielenmaltti ja kärsivällisyys vain riittäisivät, niin yksi unelmaneuleistani voisi olla Kalevala-neuleiden Medaljongi-palmikkopusero, mutta tällä kärsivällisyydellä ohuilla puikoilla palmikointi jää totisesti vain haaveeksi. Toinen olisi se kirjoneulekissapaita, jota on monessa blogissa vilahdellut, mutta johon tikkuni eivät yllämainituista syistä ja taidonpuutteesta taivu. Monta unelmaa olen kyllä toteuttanutkin, mm. Icaroksen ja omia villatakkimalleja.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi teillä ! ONNEA !
To do lista on tosi pitkä, ja kasvaa koko ajan vaikka kuinka neuloisi. Haaveissa on joskus saattaa alulle pitkä neuletakki pehmeästä ja laadukkaasta langasta. Tuulian "Louhi" olisi just passeli vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

Nimi unohtui, sori !
PÄIVI

hannis kirjoitti...

Unelmaneuleeni tällä hetkellä olisi neuletakki ja rannekkeet kirjasta Kuviot silmukoiksi. Mutta se aika ...

Kotihaukka kirjoitti...

http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=97&d_id=24
Pitkästä aikaa neuleharrastuksen pariin ajautuneena haaveilen alpakkaneuleesta ja voisin toteuttaa sen tuolla dropsin ohjeella :D Pian olisi aikaakin kun kiireet loppuvat..

Onnea 1-vuotiaalle!
Tää on ehdottomasti yksi mun lemppis :D Ihania ja taidokkaita neuleita!Kauniita kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

onnea...1v
http://reunasilmukka.net/arkisto/category/ophicleide
tää haluaisin

thamara

-sanna- kirjoitti...

Onnea vain blogillenne, se on yksi ehdottomista suosikeistani.
Minun to-do-listani muuttuu päivittäin, mutta aina sieltä löytyy jotain Veronik Averylta, esim. tuo jo mainittu Oblique.

ColibriDreams kirjoitti...

Onnea blogisynttäreistä!

Kiva idea tämä kysely, on hauskaa nähdä, mistä muut haaveilevat - ja tuli taas kasvatettua to do -listaakin.

Itse haluaisin joskus tehdä pitkän kirjoneulemekon Alexander Seraphimoffin tyyliin. Ohjeita mies ei taida myydä, ja muutenkin olisi ihana itse suunnitella kirjoneuleen kuva, eli ohje tulisi omasta päästä. Saa nähä, syntyykö sellaista joskus...

berlinBat kirjoitti...

Onnea! Haluaisin kovasti vihervaaran tai mariah'in tyylisen neuletakin, kolmet langatkin on jo ostettuna. Mistä sitä neulomisaikaa saikaan tilattua halvalla?

JennyF kirjoitti...

Kyllä se unelmaneule ehkä olisi Bayerische Socks by Eunny Jang.
Onnea teille!

uhoava gnu kirjoitti...

Tässä blogissa olen kyllä törmännyt useampaankin unelmaiseen neuleeseen...
Ehkä haaveneuleeni tällä hetkellä olisi neulottu (kalliista!) tweed-langasta, lantiopituinen, taskut ja napit ylös asti. Sellainen käytännöllinen ja kaunis, jonka juju olisi langassa.

Tiiina kirjoitti...

Haavetyönä iso, erilaisista mallineuletilkuista kasattu torkkupeitto. Taikka ohuen ohusta langasta neulottu taidokas juhlahuivi. Minun kärsivällisyydellä kumpikin saanee odottaa eläkepäiviä...

Ihanaa, että jaatte neuleenne ja muut käsityöt täällä blogissa. Tätä kautta olen itsekin uskaltautunut kokeilemaan monia uusia juttuja. Kiitos!

Marjo kirjoitti...

Tällä hetkellä tylsä vastaus taitaisi olla, että kunhan saisi edes jotakin valmiiksi. Keskeneräisiä on nurkat (ja kaapit ja laatikot ja...) täynnä... Mutta tällä hetkellä varmaan pitäisi sanoa, että valkoinen Swallowtail ennen elokuuta. :)

Tytti kirjoitti...

Kiitos kaikille vastaajille! Vaikka arvonta on suoritettu, voit toki jakaa unelmasi kanssamme edelleen. (Marjo, valitettavasti myöhästyit arvonnasta muutaman minuutin...)