25.8.2008

Syksyn ensimmäiset




Suppisleivät
kourallinen suppilovahveroita
sipuli
fetajuustokuutioita
paahtoleipää
juustoraastetta
Pilko sipuli ja suppikset. Pyörittele sieniä pannulla
kunnes enin neste on haihtunut.
Lisää sipuli ja hetken päästä
osa fetakuutioista.
Levitä seos leiville ja ripottele
loput fetat sekä juustoraaste päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa kunnes juusto
on sulanut.
Naati.

9 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Ääh, nam! Ääh, nälkä!

maijja kirjoitti...

Tuo ois muuteen hyv-vää!

arleena kirjoitti...

Lämpimät sienivoileivät, ei vois parempaa olla ja juuri nyt syksymetsästä poimituista.

Laura Proust kirjoitti...

oioi, nyt tuli nälkä. Suppilovahverot on pahuksen hyviä itsekseenkin, saati fetalla höystettyinä...

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta.
Nyt pitää sienistä nauttia kun niiden aika on... Mukavia sienestysretkiä!

CharlienEnkeli kirjoitti...

Aikas herkullinen kattaus!

Marja kirjoitti...

En ole sienten ystävä, mutta nuo sinikukalliset lautaset ja keltainen kulho! Oi!

Rouva Nordman kirjoitti...

Jaahas! Nyt täytyy hälyttää mies ja lapsi kurkkimaan suppispaikat (itsellä viikko laskettuun aikaan, selkä ei oikein salli kulkemista)! Onkohan niitä jo täälläpäin, asumme Lounais-Suomessa...
Ihania olivat myös aiemmat sienikuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä postaus sai mut sienimetsään sunnuntaina. Suppikset oli vasta vauva-asteella, mutta löysin kanttarelleja. Toimii muuten niidenkin kanssa, nam!

Maarit (Pioni Ravelryssä)