25.10.2008

Longoria

Nastin vyötiäistakin innoittamana minäkin halusin kokeilla Novitan uutta luksuslankaa, Stonea. Neulomiskokemus ei ollut erityisen luksusta, mutta ihan kelpoa lankaa kuitenkin. Aluksi neuleen pinta tuntui hyvinkin karkealta, mutta kostutuksen jälkeen pinta pehmeni sileäksi ja pehmeäksi. Voisin kyllä kuvitella neulovani Stonesta jotain muutakin. Joskus.

Stonesta syntyi lyhythihainen takki, Longoria's something. Ihan orjallisesti en ohjetta noudattanut, mutta sinnepäin kuitenkin. Lisäsin mm. pituutta reippaasti, jotta takapuolikin pysyy lämpimänä. Etukappaleiden palmikot muutin ihan peruspalmikoiksi, koska ne ovat mielestäni kauniimmat kuin ohjeen palmikko.

Projektin aikana huomasin suorastaan innostuvani palmikoiden neulomisesta! Aiemmat palmikkokokemukseni ovat olleet melkoista kötöstämistä, siksi olenkin niitä vältellyt. Mutta nyt jotain napsahti ja jatkossa niitä varmaan syntyy enemmän.Lanka: Novita Luxus Stone, 370 g
Puikot: 5,00

8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kaunis neule! Stone on mun mielestä tosi mukavan tuntuista ja lämmintä villaa.

Niina kirjoitti...

hei aivan ihana juttu - näin epätalvisina talvina tuommoinen on hyvä että on lyhyet hihat (ei tuu liian kuuma)! Ja kaulus lämmittää kuitenkin jos sattuis olemaan vaikka pakkasta :)

Liina kirjoitti...

kaunista kaunista! Täytyypi harkita, jos uskaltautuisi kokeilemaan tuota lankaa joskus :)

Tuija kirjoitti...

Kylläpäs onkin kiva! Minustakin tavalliset palmikot näyttävät tuossa neuleessa kauniimmilta kuin ne alkuperäiset.

lettu kirjoitti...

Tosi kivannäköinen neule :)

Himmu kirjoitti...

Hei jee! Tuo on aivan mainio. Olet tehnyt tuon kauluksen alkuperäistä kauniimmaksi. Tuotahan voisi meilkein innostua kokeilemaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana neule, olen ihaillut tuota mallia siellä sun täällä, ikävä kyllä ei vaan sovi omalle kropalle ollenkaan.

Stonen hankkimista ei muuten kannata lykätä kauheasti jos haluaa sitä vielä neuloa, Novitalta kertoivat, että uusista Luxus-langoista Wind ja Cloud jäävät ainakin toistaiseksi tuotantoon, mutta Stone ei (ei ole ilmeisesti myynyt yhtä hyvin kuin nuo muut).

Anonyymi kirjoitti...

Hieno! Näyttää kivalta tuo lankakin. Ihana väri.