17.10.2008

Yksityiskohtia

Tytti haastoi itse itsensä kertomaan 11 yksityiskohtaa. Kenties Nastikin intoutuu avautumaan joskus...? Muutkin saavat napata tästä pikku haasteen.


**********

1. Vaatekauppa

Se oikea on vasta etsinnässä, koska en löydä mistään ihan sitä mitä haluaisin. Jotain sitä on kuitenkin päällensä pistettävä, niin sitten ne on ne tavalliset isoimmista kauppakeskuksista löytyvät.


2. Huonekalukauppa

Kirpputorit, vanhojen tavaroiden kaupat. Jotain on ostettu Ikeastakin.


3. Makeat jutut

Suklaa. Fazerin perussininen ja sekä se hieman tummempi ovat ne parhaat arkisuklaat. Juhlan kunniaksi suussa sulaa ihanasti yksi tai kaksi "merenelävää".


4. Kaupunki

Asun maalla, joten silloin tällöin mieli halajaa kaupunkiin. Välillä isoon, yleensä pienempikin tuossa lähellä riittää. Hämeenlinna, Helsinki, Lontoo...


5. Juoma

Janojuomana vesi, herkuttelujuomana kuiva valkkari.


6. Musiikki

Tällä hetkellä yksi ylitse muiden: Aimee Mann.


7. Tv-sarjat

Olin pitkään Teho-osasto-fani. Viime keväänä vieroitin siitä itseni, ja nyt en katso mitään jatkuvajuonista draamasarjaa. Tosi-tv:stä seurannassa mm. Muodin huipulla ja Idols.


8. Elokuva

Lost in Translation. Sideways. Barbaarien invaasio.


9. Kuntoilu

En varsinaisesti harrasta kuntoilua. Teen pitkiä kävelylenkkejä ulkona ja selkäjumppaa kotona. Kannan polttopuita. Joskus poljen kuntopyörää.


10. Kakkuset

Yllätys yllätys: brownies tai mutakakku, millä nimellä sitä haluaakaan kutsua. Mitä tahmeampi sitä parempi. Pidän myös porkkanakakusta.


11. Kahvi

Mutteripannulla kotona keitetty ja paljon kuumaa maitoa. Jos eksyn kahvilaan, latte.2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oho, täytynee kattoa tuo Barbaarien invaasio, Sideways ja Lost in Translation on nimittäin munki top-10:ssä.

Ja mutakakku nam! Tampereella sitä saa La Famillesta niin ison ja tahmeen palan etten oikeesti minäkään pystyny syömään loppuun (mikä oli ainutlaatuisen hieno kokemus :D) ja yliopistolta kahen euron palan, joka sujahtaa alas juuri sopivasti. Suosittelen kokeilemaan, jos liikut täällä päin :)

Chacha kirjoitti...

Kuntoiluun voisit lisätä TANSSIN:) Se kävisi myös harrastuksena!