24.2.2009

Harmaan lumoa

Olen alkanut epäillä että minusta on tulossa seesteinen ja tylsä aikuinen. Ainakin värimakuni osoittaa muuntumisen merkkejä. Vaikka olen neulonut runsaasti värikkäitäkin neuleita, huomaan yhä useammin aamulla kiskovani päälle harmaata. Old penny on ihan ykkönen ja Tilted duster tulee hyvänä kakkosena. Tai sitten värikkäät vaatteet vaatisivat jo valmiiksi virkeän mielen ja siitä on ollut vähän puutetta viime aikoina. Energiat on vähissä. Tai sitten en vain halua erottua harmaasta massasta :)

Yksi harmaista keskeneräisistä valmistui. Näiden sukkien malli oli niin mielenkiintoinen, että oli ihan pakko neuloa ne. Kivat tulikin! Lankaa varasin samat kaksi kerää kuin keltaisiin Paraphernaalioihinkin, mutta eipä riittänyt! Kolmatta kerää piti aloittaa ihan tyhjän verran. En tiedä sitten, oliko lankaa eri määrä, koskapa sukat ovat samanpituiset ja kummassakin on palmikkoa.


Malli: Salto socks, Knitty Spring 2008
Lanka: Sandnes Sisu, 105g
Puikot: 2mm

Mallissa kavennetaan silmukoita keskellä edessä ja lisätään keskellä takana ja sivuilla olevat palmikot siirtyvät eteenpäin kunnes lopulta yhtyvät yhdeksi isommaksi palmikoksi. Kieli keskellä suuta sai välillä ohjetta seurata, mutta kannatti. Suosittelen kokeilemaan mallia!

Harmaa veneenraato makaa Lohtajan rannoilla ja on kuvattu kesällä 2008.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Värien vaihto aina piristää. Harmaa on hieno ja juhlallinen väri. Upeasti on sukat kuvioitu. Energiat palaavat ja ne onkin tarkoitettu käytettäväksi:)
-Chacha-

Tiina kirjoitti...

Kauniit sukat. Jotensakin harmoniset, rauhoittavat. Tykkään

makepeace75 kirjoitti...

Aivan upeat sukat, nuo täytyy laittaa listalle. :o) Harmaa on kaunis väri.

AnniKainen kirjoitti...

Upeita kuvia ja harmaan sävyjä. Kauniit, mielenkiintoiset sukat myös.

Lotta kirjoitti...

Mun kaverit kans aina huolehtii, että onko niistä nyt tulossa aikuisia, mutta mä oon niin hirveen ilonen, etten oo enää teini/nuori, etten jaksa ees miettiä mitään sellasia :). Vaatemakuki mulla on huolestuttavasti muuttunu ja värisilmä ja kaikki, mutta oon aatellu, että kait tääki on vaan vaihe. Ala-asteella tykkäsin oranssista, sporttisesta ja mustista napapaidoista tyhmillä teksteillä ja seki oli vaan vaihe - onneks :).

Niin tän pitkän sepustuksen pointti tais olla, että nauti ihmeessä harmaasta kaudesta, sitte ku siihen kyllästyy niin voi nauttia jostain muusta. Ja elämä pysyy mielenkiintosena. Tää ois Lotan filosofia remppa-illan päätteeksi kello puoli kymmenen :D.

p.s. Sukat on hienot. Näin vanhemmiten alkaa unohteleen ;).

Usi kirjoitti...

Ihanat, täytyy kokeilla!

Elli ja Aura kirjoitti...

Makeet sukat :) On ehkä pakko kokeilla joskus.
Elli

Tui kirjoitti...

Kauniit sukat, itsekin olen huomannut harmaan kutsun.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sukat!
Harmaata puikoilla ittelläkin...

jatta

helena kirjoitti...

Upeat sukat ja veneenraato :) Joo, se on kumma tuo harmaan/mustan/ruskean viehätys. Kuitenkin ihailen aina just niitä pirteitä väriläiskiä tuolla liikenteessä. Eilenkin oli bussissa 40 mustan toppatakin joukossa yksi violetti ja yksi oranssi toppatakki. Eivätkä muuten olleet kotoperäisiä harmaita suomalaisneitoja nämä piristävät yksilöt! Kai se on joku geenivika meillä?

Tuija kirjoitti...

Tosi kauniit sukat, malli on vilahtanut minulta ohi tuosta lehdestä, mutta kiitos vinkkauksesta! Ja harmaasta tykkään minäkin ja aivan erityisesti harmaantuneesta laudasta. Meille meinasi tulla sellainen talo, moderni mutta rautavihtrillillä harmaannutettu, mutta taisi sattuneista syistä mennä sivu suun se onni, tyvärr.

Sini kirjoitti...

:D Täällä toinen seesteinen ja tylsä ;) Aikuisesta en niin menis sanomaan... Ihanan upeat sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Die Ermittlungen der Kriminalpolizei Amberg liefen thomas sabo shop von Beginn an in alle Richtungen. Es stellte sich heraus, thomas sabo schmuck dass ein Verwandter des geschädigten Ehepaares berechtigt im Besitz eines ohrringe creolen Hausschlüssels war, den sich dessen 19-jähriger Sohn heimlich aneignete. Der Filius – wohlwissend, thomas sabo was es im Zielobjekt „zu holen gab“ – drang mit einem 19- und einem 21-jährigen Bekannten thomas sabo uhren in das Haus ein. Das Trio, allesamt Schwandorfer, eignete sich die erwähnte Tatbeute an und versteckte diese. Ein Teil angebote thomas sabo davon vergruben die Drei im Wald. thomas sabo armketten Die Burschen hatten sich mit einem 18-jährigen Schwandorfer noch einen Vierten ins Boot geholt, thomas sabo schmuck günstig der sich daran machte, den Schmuck zu verhökern. Unter anderem waren es diese Verkaufsaktivitäten, die die Ermittler thomas sabo anhänger sale der Kripo auf die Spur der Einbrecher brachte. thomas sabo engelsflügel Fast die gesamte Tatbeute konnte sichergestellt werden.