12.3.2009

Hitaasti

Alkamassa oleva kevät on saanut minut hitaaksi. Neulomukset etenevät ehkä pari riviä illassaan, jos sitäkään. Muutenkin on ollut laiska olo. Olen kyllä nauttinut tuosta laiskasta tunteesta. Ehkä tämä on minun tapani kerätä voimia tulevaa työntäyteistä kevättä varten.

Tunikat ovat kai vielä muodissa. Ompelin itselleni sellaisen palalaarista löytämästäni trikoosta. Kankaan kuvio on jotenkin ruotsalaishenkinen, minulle tuli siitä Ikean printtikankaat mieleen. Tunikan kaava on muokattu Suuren Käsityölehden jostain loppuvuoden 2008 numerosta.*******

Postipoika oli tänään suopealla tuulella. Postilaatikossa odotti Nastin lähettämä Mosaic Yoke Jacket, joka pääsi nyt uuteen kotiin. "Mosse" tulee kyllä ehdottomasti käyttöön! Kiitoksia vaan Nastille.5 kommenttia:

Nuttu kirjoitti...

Soma tunika! Onko sulla ompelukone vai saumuri? Mä olen yrittänyt jo pari vuotta kerätä kärsivällisyyttä ompelemiseen - mulla on aivan ässä ompelukonekin, mutta ongelmoin vähän noita venyviä kankaita.

Niina kirjoitti...

Happy ending - neule pääsi hyvään kotiin! :) Kiva kangas tuossa tunikassa!

violet kirjoitti...

Hyvä tunika tuli. Ikean kangas tuli mieleen mutta ei se minulle ainakaan ole huono asia.

Vilma kirjoitti...

Nätti kangasta tunikassa. Musta ja valkoinen toimii aina yhdessä.

Anonyymi kirjoitti...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務