14.8.2009

Peltiä ja pullaa

Olen onnistunut löytämään kirpparilta pari kaunista peltistä tarjotinta. Retroisa kuvio- ja värimaailma vain jaksaa minua viehättää. Retrokahvikuppikokoelmani ei ole kasvanut pitkiin aikoihin kun hinnat ovat kirppareillakin pompsahtaneet. Pitäisi ottaa niitä kyllä enemmän jokapäiväiseen käyttöön, mutta en tykkää juoda kahvia pikkukupista. Pikkurilli väsyy.


Terästin tavallisten mokkapalojen ohjetta pussillisella Marianne-crushia. Puoli pussia pohjaan ja puolikas päällysteen sekaan. Nam.
10 kommenttia:

Usi kirjoitti...

Nam tosiaa, sekä tarjottimet että leivos näyttävät herkullisilta! :)

nienor kirjoitti...

Tarjottimien värit ja kuviot ovat minunkin makuni mukaisia, retro vaan puree :)

Ilona kirjoitti...

Todella hyvännäköiset peltiset ja erittäin hyvänkuuloinen leivonnainen - tätä pitää kokeilla, kunhan nyt ensin saan edellisen kakun syötyä...

Outi kirjoitti...

Sama vika pienten kahvikuppien kanssa. Pitää olla iso muki, ettei tarvi päntiönään ravata kahvipannun luona. Että saa rauhassa istua ja lukea lehteä tai mitä sitten ikinä tekeekin.

Iia Katariina kirjoitti...

Täytyypä kokeilla tuota ohjetta. Kiitos vinkistä!
Pikkuiset kahvikupit ovat tosiaan kaapissa taaimmaisina. Niille täytyy keksiä jotain muuta käyttöä. :)

sukkamieli kirjoitti...

Voi minkälaisia tarjottimia. Ja blogikin vaikuttaa tutustumisen arvoiselta :)

Marsuli kirjoitti...

Slurps! Marianne on herkkua, töytyypä ehdottomasti kokeilla noita mokkapaloja itsekin. Ja ihanat nuo retrotarjottimet!

Jaana kirjoitti...

Retroissa on jotain niin lämminhenkistä energiaa, ettei niistä voi olla tykkäämättä. Ihania juttuja ootte taas tehneet, pääsin vasta tänään niitä ihailemaan kun blogilista oli jostain käsittämättömästä syystä poistanut teidät mun suosikkilistalta *kiroilua ja murinaa*... No nyt taas pääsen vierailemaan täällä säännöllisesti.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei ja kiitos kommentoinneista! Tosi on, että KH kierrättää ideoitaan; mutta... en vain voi mitään sille, että Effien Kid Silk Haze- röyhelöt ovat ehkä ihanin neule, mitä olen vähään aikaan nähnyt. Ehkä sen voisi neuloa ja laittaa taas henkariin? ;-)

Suki kirjoitti...

Kastehelmi-lautanen + mokkapala = täydellinen yhdistelmä! Ja ihania tarjottimia olet löytänyt.