19.9.2009

Kesämuistoja

Näin sateisena ja synkkänä syysaamuna voi muistella muutamien päivien takaisia viimeisiä lämpimiä kesäiltoja. Silloin kuvasin ensimmäiset joululahjasukatkin. Nyt voi olla aivan hyvä ajankohta esitellä ne, sillä sateeseen en viitsi mennä uudempia valmistuneita neuleita kuvaamaan ja näin varhain esitellut lahjukset ehtivät jo unohtua potentiaalisten lahjusten saajien mielestä ja voivat paketin avatessaan olla aidosti yllättyneitä. Kenties.

Malli: Roza's socks by Grumperina. IK Spring 2007
Lanka: Novita Nalle. Muokkailin silmukkamääriä paksummalle langalle. Lanka on Georgiesta jäänyttä eli lankakaappissa on taas 100g vähemmän lankaa :)
Puikot: 2,5 mm

Jos tuo sade tuosta vähän päivän mittaan hellittää niin tämän päivän ohjelmassa olisi suppilovahveroiden hakua metsästä. Ihan oikeasti, aion vain käydä niitä hakemassa. Minulla on muutama luottosuppispaikka ja jokin aika sitten kävin siellä varmistamassa että pikkuruisia suppiksia on siellä tänäkin vuonna kasvamassa. Huomennakin on mukavaa ohjelmaa tiedossa... Nimittäin 4 tuntia parisalsaa! Olen tänä kesänä hullaantunut kuubalaisiin rytmeihin ja autossa on salsa soinut koko kesän...

7 kommenttia:

Ilmari kirjoitti...

Onpa lämmittävän näköiset sukat! Noissa kyllä jalat viihyisivät vaikka kiivan kuubalaisen salsan jälkeen!

helena kirjoitti...

Kauniit sukat, pidän tuosta mallista kun siinä on sitä jotain, mutta ei kuitenkaan liikaa.

nienor kirjoitti...

Kauniit sukat ja ilta! Ainakin mun kokemuksen perusteella tämä sysksy on juuri sellainen, että suppiksia voi vaan mennä hakemaan, eilenkin jäi itseltäni vielä isot määrät metsään kun korit tulivat niin äkkiä täyteen :)

Sirpa kirjoitti...

Ihanat sukat!
Toivottavasti suppilovahverot löytyvät ja ne salsaavat iloisesti koriisi :)

Usimarjaana kirjoitti...

Kivat sukat!

Minun suppisreissuni oli tuotakin helpompi, ne kannettiin suoraan kotiin, oli tuttavalla ylitarjontaa :)

Outi kirjoitti...

Olet ilmeisen tyytyväinen Nalle-lankaan? Minulla ei ole siitä minkäänlaisia kokemuksia, ja Ravelryn keskusteluketjujen perusteella saattaisi jäädä kokeilemattakin, mutta.. Siinä on minusta pari oikein mukavaa sävyä, hinta passeli, saatavuus helppo. Ja Nastikin neuloo siitä!

Tuija kirjoitti...

Onnekas lahjansaaja - tosi kauniit!