29.10.2009

Historiallista

Saimme Maarulta tunnustusta. Kiitämme kauniisti ja ensimmäistä kertaa blogimme historiassa päätimme rytkäistä ja jatkaa haastetta eteenpäin.

Tunnustuksen saadessaan täytyy toimia seuraavasti: -kiitä tunnustuksen antajaa -liitä kuva blogiisi -linkitä tunnustuksen antaja blogiisi -kerro itsestäsi 7 asiaa, joita muut eivät vielä tiedä -anna tunnustus seitsemälle -linkitä nämä blogiisi -kerro heille tunnustuksesta.1. Meillon pikkuveli. Meitä isompi. Vaikka meilläkin on pituutta ihan kotitarpeiksi.
2. Olemme perineet punapigmentin isältämme. Hänellä oli nuoruudessaan täysin oranssinpunainen parta, jota meillä ei onneksi ole. Meille siunaantuivat pisamat ja punertava tukka, jota välillä terästämme.
3. Vahakaksikko Wallace & Gromit on ikusuosikkimme. Väärät housut on jännityselokuva vailla vertaa.
4. Olemme molemmat opiskelleet aikuisiällä toisen ammatin, joka vahvasti liittyy käsitöihin. Tosin tällä hetkellä kumpikaan meistä ei saa elantoaan käsityöläisyydestä.
5. Meillä on samannimiset aviomiehet. Ihan sattumalta :)
6. Kumpikin ajelee kesäisin vanhalla punaisella brittiavoautolla.
7. Me tykkäämme leipoa ja kokeilla uusia reseptejä. Vaihtelemme niitä keskenämme kuin martat konsanaan.Tässä yhteydessä pääsemme muistamaan joitakin suosikkiblogeistamme! Tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville (ottakaa vastaan ja jatkakaa jos siltä tuntuu) :

* Mustikka ja Tyrni sekä Kaksi erilaista marjaa : Neulovat sisarukset nyt vain ovat pop!
* Harmaata arkea : Tällä tädillä on niin mieletön supliikki, että oksat pois. Eikä tuo arkikaan kovin harmaalta vaikuta. Ankeiden päivien pelastus!
* Prosessineuloja : Nastin neulesamis ja meidän molempien ihailema neuloja joka ei kaihda vaikeita malleja eikä ohuita puikkoja.
*Kummitustalon kuulumisia : Elämäntapaväkertäjä, jonka blogissa on hengästyttävän tumma ja slaavilainen tunnelma.
* Jaanamaa : Blogi, jonka päivityksestä joka kerta ilahtuu. Myös värimaailma osuu meidän makuumme!
* Good Knits Road : Ensimmäisiä neuleblogeja, joita aloimme seurata. Aina vaan upeita kuvia ja neuleita.

Kiitos kaikille blogissamme vieraileville ja kommenttien jättäjille!

7 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Wallace & Gromit <3

Piti ihan erikseen kiittää linkkivinkeistä, upeita uusia tuttavuuksia!
Teidän blogi on kuulunut heti alusta asti suosikkeihin, hävettävän harvoin tulee kommentoitua..

Outi kirjoitti...

Oho. Kiitos ja kumarrus. Nyt alkaa hirveä miettiminen, sillä olen niin suulas, että on kiven ja kannon alla löytää seitsemän asiaa, joita muut eivät tiedä. Jos keksin, jatkan meemiä. Tietysti. Ja maratoonari minussa on niin onnellinen! Palkinto jo ennen maalia!

Tuija kirjoitti...

Ooh, kiitoksia! Yritämme väkertää tietoiskupläjäyksen, mutta sitä ennen taitaa tulla ainakin yksi muu postaus.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

*punastuu* Ei vaineskaan, hienoa saada teiltä tämä tunnustus. Tosiaan - kuinka monta ihmistä voi pitää neulesamiksenaan? Se on aika harvinaista, väitän ma.
Wallace ja Gromit ovat erittäin korkeassa kurssissa myös täällä päässä.

Ilmari kirjoitti...

Tunnustus oli paikallaan. Mukavaa jatkossakin!

Stella kirjoitti...

Pakko pitää omista harvoista kävijöistä kiinni ja ilmoittaa tähän yhteyteen, että osoitteeni on muuttunut ja ylläoleva linkki ei toimi. Minut löytää nykyään osoitteesta kummitustalossa.blogspot.com

Jaana kirjoitti...

oi oi, kommenttini on kadonnut jonnekin. Kiitos ja kumarrus. Te ootte ihania ja teidän blogi on ollu tosi suosikki heti alusta lähtien! Katsotaan, löydänkö 7 uutta asiaa itsestäni...