23.12.2009

Hakuammuntaa

Tutkailimme pitkästä aikaa hakusanoja, joiden kautta Pujoliiviin on viime aikoina saavuttu ja joulun kunniaksi päätimme jakaa niistä parhaimmat kanssanne.

Luonnollista lienee, että eniten Pujikseen on saavuttu neuleaiheisilla hauilla. Torkkupeitto, top-down villatakki, neulottu villatakki. Toivottavasti tiedon etsijät ovat saaneet ideoita ja virikkeitä omiin töihinsä. Hieman erikoisempienkin termien kautta blogiin on saavuttu. Valoryijyohjeita ei kylläkään Pujoliivistä löydy, mutta yksi mosaiikkityö on kyllä saatu aikaan ja esitelty. Sukanpingotin? Semmoinen olisi kyllä tarpeen, mutta toistaiseksi ei ole muuta kuin kirppikseltä löytynyt hyvin vanha. Muitakin outoja tavaroita on kirpputoreilta haalittu mutta mistä se google senkin tietää...?

Ajanhermolla sen sijaan olemme olleet, ainakin mitä tulee vuoden 2009 hittijoululahjaan piikkimattoon. Silläkin hakusanalla Pujoliiviin on saavuttu monen monta kertaa. Tytti aloitti tutustumisen piikkimattoon aiemmin syksyllä, ja on edelleen tyytyväinen. Unettomat yöt ovat vähentyneet, samoin selkävaivat. Jos jouluaattona paketistanne paljastuu piikkimatto, ottakaa ihmeessä se säännölliseen käyttöön!

Pujoliivi ei ole julistautunut tyyliblogiksi missään vaiheessa, mutta varsin kuuman muodin perässä on tänne silti tultu. Vai mitäköhän on ollut hakijalla mielessä, kun on hakenut Irene Usvasalon kauneimpia neuleita tai 70-luvun sadetakkeja? Monenlaisia tekeleitä ja asuja on Pujiksessa nähtykin, mutta kaunis jakku ei taida kuitenkaan kuulua niihin :)

Ihmiset tuntuvat etsivät netistä apua monenlaisiin käytännön ongelmiin. Jollain on ilmeisesti tapahtunut vahinko, kun apua on haettu sanoilla maitokahvi tahranpoisto. Kaakeliuuni on kyllä Pujiksessa joskus mainittu, mutta kaakeliuunin pellin naruihin ei olla sotkeuduttu, vaikka Tyttilän kaakeliuunin pellinnarut menivätkin männäviikolla poikki... Kaikessa tohinassa voi kyllä meilläkin tulla ns. kuumat kainaloon mutta kainalotahroja ei olla taatusti ääneen mainittu! Eläimellisiäkin ongelmia ihmisillä on, mutta kumpikohan vaatii pikaisempia toimia, etanan anatomia vai koiran ilmavaivat?

Kumma kyllä mitään eroottissävytteistä aineistoa ei etsijät ole Pujoliivistä löytäneet, vaikka ne sanat kuuluvat hakukoneiden hakusanoista käytetyimpiin. Rohkeimmat ovat kuitenkin blogiimme tulleet hakusanoilla lampaan pylly ja lisäkangas kaula-aukkoon. No, voihan joku saada värinöitä kumppareistakin, joiden perässä on myös Pujoliiviin saavuttu...

Kiitokset lukijoillemme kuluneesta vuodesta ja tervetuloa uudelleen, oli ongelma sitten mikä tahansa! Pujoliivi hiljentyy nyt joulun viettoon, mutta palaa takaisin piakkoin.

Hyvää ja Rauhallista Joulua!

13 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Liina kirjoitti...

Hauska postaus! Ja hyvää joulua :)

Soile kirjoitti...

Nuot googlen listaukset ovat hupaisia. eniten omaan blogiini johtaneissa hakusanoissa on mietityttänyt haku: sinikka sokka pylly. hmmm...

hauskaa joulua!

Altocumulus kirjoitti...

Hihittelyn lomasta hyvän joulun toivotukset sinnekin! :)

ColibriDreams kirjoitti...

Hih, hassuja hakusanoja!

Hyvää joulua teillekin!

frost kirjoitti...

Kiitos tästä!
Minäkin olen seuraillut oman blogini hakusanoja ja liikenteen lähteitä. Hauskin löytö oli se, kun judotakista tehty kassini oli linkitetty erään judoseuran keskustelupastalle lisätekstillä "kaikille tee-se-itse-miehille" :)
Hyvää joulua!

Maryse kirjoitti...

Looks like a fake picture. Quite impressive! Is it a painting?

Lendi kirjoitti...

Oikein hyvää joulua teille kaikille!

Lettu kirjoitti...

Rauhaisaa ja onnellista joulunaikaa sinullekin !

maijja kirjoitti...

Hyvää joulua ja kiitos hyvistä nauruista :D Oman blogini lempparit on hauskasti muotoiltu 'oletko tehnyt takkia itse' ja vähintäänkin epäilyttävä 'mökillä vaimon siskoa'!

Usimarjaana kirjoitti...

Hehe ja onnellista uutta vuotta :)

Ilmari kirjoitti...

Hyviä sivuja haetaan monelta kantilta. Vaikkapa: hyvät kuvat, mukavat maisemat jne. Piikkimatto on ja sen käytössä on oltava varovainen ettei loukkaa sormia tai kyynärpäitä. Tuntuu ne piikit liian teräviltä ohuella iholla. Mukavaa Joulua!

violet kirjoitti...

Hauska! Haluaisin osata tutkia miten minun blogiini on päädytty mutten tiedä miten.