28.1.2010

Neljä paria

Esittelenpäs kerralla useamman parin pienempiä neuletöitä. Osa on jo annettu joululahjoina mutta joku pari lämmittää omiakin jalkoja.

Malli: Vellamo by Taina Anttila. Ohje Ullassa 3/09
Lanka: Novita Nalle ja Vuorelman Veto
Mietteet: Todella kauniit sukat jossa perinteinen raidoitus yhdistyy mukavasti kirjoneuleeseen. Alkuperäinen ohje on ohuemmalle langalle mutta Nallen vahvuisesta tehtynä sain soppelit sukat miehelle. Olivat muuten ensimmäinen pari ikinä, johon tein tiimalasikantapään!

Perussukat kärjestä aloittaen
Lanka: Regia Hand-Dye Effect
Mietteet: Vellamoista rohkaistuneena aloitin sukat kärjestä ja tein tiimalasikantapään jo todella kokeneena :) Langan sain kulumaan aikalailla kaikki. Tämä on sitä nyt samaista lankaa jonka muotoutumista maratonsukiksi toisaalla koko blogistania seurasi hengitys huuruten ja mustikkakeitot rinnuksilla...

Malli: Knotty gloves (ravelrylinkki) by Julia Mueller
Lanka: Sandnes Sisu, 70g
Mietteet: Tytti toivoi lämmittäviä käsineitä ja semmoiset sai. Tai ainaskin kauniit käsineet. Palmikkokuvio oli lähes addiktoiva ja loppui ihan liian pian.


Lanka: Novita Nalle
Mietteet: Naapuripitäjän tyttö otti ja täräytti sitten kerralla aivan täysosuman! Nämä sukat on totisesti kauniit ja hyvin istuvat ja ohje selkeä. Mahtavaa!

15 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Voi miten ihania neuleita! Huokaus. Inspiroiva postaus :).

Ilmari kirjoitti...

Kovin on upeita sukkia kenkään laitettavaksi. Mieluummin sukkasillaan pitkin päivää ja jopa yölläkin. Joillakin sitä taitoa riittää vaikka mihin!

ColibriDreams kirjoitti...

Kauniita neuleita kaikki!

helena kirjoitti...

Kauniita töitä, joita en nyt kuitenkaan ihan pikkutöiksi luokittelisi. Tai no, onhan ne niitä tietenkin sinun mittakaavassasi, mutta minulla taitaakin olla eri skaala.

maijja kirjoitti...

Hyvännäköisiä sukkia! Tätä viestiä muuten naputellaan Kalajoki-sukissa :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiva kokoelma! Mäkin olen tehnyt Regiasta kärjestä aloittaen tiimalasikantapäällä polvarit... ja käytän niitä harva se päivä housujen alla. "Pikkuneuleet" ovat niin tarpeen näillä keleillä. ja niitä on hauska neuloa.

Tiiina kirjoitti...

Naapuripitäjän tyttö kiittää kauniista sanoista!

Ihania sukkia ja nuo Knottyt, vau! Itse en uskalla ajatellakaan sormikkaiden neulomista, sellaista näpertelyä. Ja muuten, tiimalasikantapää on kokeilematta minullakin.

Outi kirjoitti...

Maratoonari täällä vaan toteaa, että sukassa on jo reikä. Onko tämmösissä mitään takuuta? Kauanko sukan pitisi kestää ns. normaalilla pidolla? Kateellisena katselen tällaista postausta. Että pikkutöitä. Ja kolmet sukat siinä. Kyllä sä olet eri peto. Huokaus. :)

Maryse kirjoitti...

Nice socks and gloves! I like the waves in the last pair of socks!

Tytti kirjoitti...

Tytti kiittää vielä näin julkisestikin ihanista Knotty-sormikkaista. Ovat olleet totisesti tarpeen viime aikoina.

Hepsi kirjoitti...

Kauniita neulomuksia kaikki!

Heidi kirjoitti...

Todella ihania kaikki, mutta itse varsinkin pidin noista viimeisistä villasukista. :)

Ninnu kirjoitti...

Oi miten kivoja kaikki!

Hansu kirjoitti...

Kauniita neuleita!!

an kirjoitti...

Onpa ihanat nuo ensimmäiset sukat! Tosi kauniit, täytyy varmaan koittaa tehdä itsekin. Tykkään tuollaisista kiemuroista.

Niin ja raakasuklaaseen löytää paljon reseptejä googlaamalla sanan raakasuklaa. Meidän oman suklaan ohje tulee parin päivän sisällä tänne: http://yrttipurkki.blogspot.com