6.2.2010

Putki päällä

Olen kertonut aiemminkin, että silloin tällöin minuun iskee virkkaushimo. Olen ns. tuurivirkkaaja. Putken ollessa päällä ehdin saamaan aikaan jotain pientä, yleensä kassin tai lierihatun. Tai jos aloitankin jotain isompaa, se jää yleensä kesken. Virkatusta parisängynpeitteestä minun on ihan turha haaveilla. Vauvanpeittoon sentään kärsivällisyys riittää minullakin. Tämä peite on tehty ihan tavallisista isoäidinneliöistä. Yhden lappusen koko on noin 12x12cm ja yhden lapun teki noin varttitunnissa. Peiton koko on suunnilleen 100x80cm.


Putki jäi päälle. Tuloillaan on toinen samanmoinen.

11 kommenttia:

helena kirjoitti...

Kaunis peitto, isoäidinneliötkin näyttävät ihan uusilta kun olet käyttänyt siinä on noin paljon valkoista!

morso kirjoitti...

Raikkaan näköinen peitto. Monesti isoäidinneliöt on liian kirjavia mun makuun, mutta tää on hieno.

Riikka kirjoitti...

Tosi tyylikäs! Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa: mukava uus ilme isoäidin nelijöihin! =)

Soile kirjoitti...

Toinen tuuriputkivirkkaaja ilmottautuu. Putki iskee päälle yleensä keväällä ja hiipuu syksyä kohti. Vielä ei ole koukkua kutitellut tälle vuodelle

Nätti täkki!

Lettu kirjoitti...

Oi, onpas suloinen :) isoäidinneliöt ovat kerrassaan koukuttavia !

Saija kirjoitti...

Kolmas tuurivirkkaaja täällä. Kaunis peitto, tykkään myös valkoisesta ilmeestä. Olen virkkaillut isoäidinneliöitä minäkin tänä talvena. Taisin saada kolme valmiiksi kun mieli jo kääntyi muihin asioihin.

Liisa kirjoitti...

Tiedän tunteen, minullakin hyvin alkanut polvisukkaprojeksti lensi nurkkaan pari viikkoa sitten kun virkkausinto iski. Torkkupeitto on jo hyvällä mallilla, mutta huomaan miten vilkuilen jo uusia projekteja...

frost kirjoitti...

Raikas ja kaunis peitto! Minäkin olen tuurivirkkaaja. Mullakin on peitto (torkku-) työn alla, aloitin jouluna, ja tauon aloitin vuodenvaihteessa.. Tavoitteena saada se valmiiksi muutaman kymmenen vuoden sisällä.

Jokke kirjoitti...

Moro, vastavierailulla! Hyvä putki päällä, nyt ei kannata hidastaa. Lisää väriä vaan rohkeasti :) Ja kissa takki oli valtaisan hieno.

Niina kirjoitti...

onpas raikkaat värit - ja kiva uni-sex malli :)

Anonyymi kirjoitti...

Säännöllisenä vierailijana saan vihdoin kommentoitua ihanuuksiasi, kovasti ovat neliöt itseäkin viehättäneet mutta ovat yleensä omaan makuun liian sekavia - vaikka harvemmin kopioin ideoita suoraan niin sain toteutuksestasi todellisen inspiraation ja oma valkeavoittoinen peitto on jo työn alla!