28.6.2010

Vinksallaan

Kun loma alkoi, niin päätin että jotain näkyvääkin täytyy jäädä siitä muistoksi. Kaivelin kangasvarastojani ja päätin tehdä ystäväni pikkuiselle tytölle kellimispeiton. Muutamia tilkkupeittoja tehneenä tiedän rajoitukseni enkä ajatellutkaan tarttuvani mihinkään liian tarkkuutta vaativaan malliin. Päätin tehdä ihan tarkoituksellisesti hieman vinksallaan olevia yksinkertaisia kuvioita. Kankaat on osittain kirpputorilta löytyneitä mutta lopputulos ei toivottavasti ole liian retroisa. Itse kyllä retrosta tykkään, mutta tämä ystäväni ei niinkään, vaikka samaa ikäpolvea ollaankin. Taustakankaaksi löytyi minusta niin hassu yrmykalakangas :)


Tämä lienee pääasiassa käsityöblogi ja olen kuitenkin innostuksissani esitellyt täällä myös luontokuviani. Jotta joku roti olisi siinäkin hommassa, niin perustin luontokuvilleni ihan oman blogin. Tervetuloa myös sinne, jos aihe kiinnostaa!


5 kommenttia:

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Valkoinen on raikas taustaväri. Ei siis liian retro varmaan ystävällesi. Kellimispeitto on sopivan kokoinen tilkkutyö minullekin.

Zelda kirjoitti...

Todella kaunis tuosta peitosta tuli ja tosiaan raikkaan ja iloisen näköinen

Minna kirjoitti...

Minäkään en kovin suuri retron ystävä ole, eikä tuo ainakaan minun makuuni liian retro ole :) Valkoinen rikkoo sitä liiallista retroisuutta kummasti. Ihanan iloinen ja raikas peitto.

Anna kirjoitti...

Kaunis peitto. Raikas ja heleä. Malli on yksinkertaisen kaunis. Monesti yksinkertainen on kauneinta.

Iia Katariina kirjoitti...

Vinksahduspeitto on nätti ja raikas! Hauskaa tunnistaa tuolta muutamia tuttuja kankaita, vaikka palat on pieniä. :)