8.8.2010

Toiveiden rasia

Lomapäivä Fiskarsissa. Yllättävän paljon siellä riittää nähtävää, varsinkin jos poikkeaa muuallekin kuin pääväylälle. Makeimmat houkutukset olivat tällä kertaa kuitenkin siellä pääväylällä. Ihania suklaajuttuja + kahvia. Minä valitsin lautaselleni mintun ja appelsiinin makuiset praliinit sekä savustetulla suolalla maustetun elämyksen. Neljättä en enää muista, oli ilmeisesti niin tajunnan räjäyttävä.

 Kaikki ei Fiskarsissakaan ole romanttista ja idyllistä. Mutta sympaattista kyllä.


Keramiikasta ja puurakentamisesta kiinnostuineille suosittelen tutustumista Karin Widnäsin studioon. Kaunis koti ja mielenkiintoinen näyttely, joka oli siis hänen kotonaan. Olimme ainoat kävijät juuri tuolla hetkellä, joten saimme henkilökohtaisen opastuksen. Enkä tietenkään voinut vastustaa tätä pientä esinettä, josta olen haaveillut jo kauan.


Toiverasia. Toiveita on jonossa, minkähän niistä laittaisi ensimmäisenä rasiaan. Erään sanonnan mukaan pitää varoa mitä toivoo, se saattaa vaikka toteutua.3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Ihana rasia. Saapa nähdä tuleeko tämä kommentti kahdesti, bloggeri tohuaa ihan omiaan täällä.:)

morso kirjoitti...

Kaunis esine ja mielenkiintoinen tarkoitus. Pitääköhän retkeillä Fiskarsiin hankkimaan oma?

Saija kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Retki Fiskarsiin onkin suunnitteilla elokuun loppupuolella. Toiverasian ajatus on kiva ja itse rasiakin kaunis.