29.11.2010

Folkloren hengessä

Kiitokset edellisen postauksen villapaitaa kommentoineille. Taas siinä kävi niin, että uusimmasta neuleesta tuli se suosikki ja tarpeen se on näillä keleillä ollutkin.

En ole suuri käsiveskojen käyttäjä ja tungen mielelläni tavarat taskuihini. Kaikissa vaatteissapa niitä ei ole, ja varsinkin tanssihamosiin niitä en melko nihkeällä kädellä laitettu. Kuitenkin mielelläni pidän tansseissakin nenäliinan ja rahat mahdollisimman lähellä, joten tarvitsin siis irtotaskun. Tämä on ensimmäinen kokeilu ja huomasinkin, että seuraava voisi olla pienempi ja huomaamattomampi. Tästä tuli kuitenkin melkoisen ihana ja käy jo koristeestakin.
Kaavaa katsoin Hanna Välitalon kirjasta Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua. Siinä taskua koristamaan oli kirjailtu kaunis kukkanen, mutta minä otin nappivarastoani vihdoin hyötykäyttöön.
Kirjailua olen kyllä harjoitellut. Minua on aina harmittanut se, ettei neula tottele minua sillä tavoin, kuin sen soisin tottelevan. Kirjontayrityksistä ei ole oikein koskaan tullut sitä, mitä sieluni silmin niitä aloittaessani nään. Kuulemma harjoitus tekee mestarin ja aina silloin tällöin kokeilen, että jokohan nyt tilanne olisi parantunut... Kirjoin uusimmassa Novitassa olleita villakukkasia huopuneelle villpaidan palaselle ja loppujen lopuksi kötöstys päätyi pieneksi kukkaroksi. Mahtaa tulla kolikoilla pussukassa kuumat oltavat...

5 kommenttia:

outi kirjoitti...

Eka kommenttini ei tullut läpi. Serveri näyttää hukkuvan.. Noh, yritin vain sanoa, että sieviä ovat. Tanssipussukka erityisen kaunis. Ja sitäkin vissiin sanoin, että minäkin olen onneton kirjoja; rumaa jälkeä osaan tehdä, mutten mitään kaunista. Harjoituksen puutetta, niinpä niin.

innovartencrochet kirjoitti...

Me fascinaron!!!

Hosuli kirjoitti...

Suloinen nappiasetelma!!! :----)

Saija kirjoitti...

Ai ihana tasku! Minullakin on ollut ajatus ihan tietynlaisesta perinnekoristellusta taskusta, kunhan tässä ajatus kirkastuu ja inspis iskee.

ArualMaria kirjoitti...

Hieno tanssipussukka!