10.12.2010

Nappihommia

Napit eivät jätä minua rauhaan. 
Napit kietoutuivat kiehkuraksi pikkukukkaron kylkeen. Niitä ryöpsähti kokonainen parvi käsiveskan koristeeksi. Käsiveskan, joita en käytä, mutta niitä on vaan niiiin kiva tehdä.
Pari kaunista nappia pääsi keikaroimaan piponkin reunaan. Pipon, jonka nimi on enteilevästi Little things. Tästä tuli vähän too little for me, harmin paikka. Kokeilen varmaankin pikkuisen venyttää siihen lisää kokoa, tai sitten pikkuväki saa yhden pehmeän paketin lisää. Harmaan pipon ohjeessa siihen oli lisätty muutama paljetti koristeeksi, toistaiseksi saa mennä kuitenkin ilman.
Malli: Little things by Veera Välimäki (ravelry)
Lanka: Malabrigo sock, väri Tiziano red
Syynä minulle varsin epätavalliseen värivalintaan on se, että tilasin Loopilta ko. lankaa värissä Lettuce, mutta eipä sitä sitten siellä ollutkaan ja he kysyivät, että odottelenko lähiaikoina saapuvaa lankaerää vaiko kelpaako joku muu väri. Ilmoitin että kelpaa ja että saavat yllättää minut värivalinnallaan. Sieltä tuli sitten punainen, joka on itse asiassa aika kaunis väri.
Malli: Zadig by Karen Borrel (ravelryohje)
Lanka: Cascade 220 Wool

Ja sitten vielä yksi nappi, joka saattaa järkyttää herkimpiä. Tyttihän esitteli taannoin rintanappikokoelmaansa mutta tämä tuskin Tytin takkia pääsisi koristamaan vaan kuuluu ehdottomasti jollekin lihansyöjälle.


7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hihaho, viimeinen nappi räjäytti potin! Mainio!
Ihania nappisommitteluja ja vallan hurmaavia pipoja. :)

Jokke kirjoitti...

Nätit napit ja muut jutut :)

Jonna kirjoitti...

Hienot pipot. Minulla on sukat samasta Malabrigon langasta puikoilla. Minusta ihan paras punaisensävy.

Elli ja Aura kirjoitti...

Ihanasti käytettyjä nappeja! Ja kauniita pipojakin :)
Elli

Heidi kirjoitti...

Napit ovat käteviä. Koristelin viime talvena parit lapaset niillä ja vitsit kun tulikin hyvän näköisiä. Tuo harmaa pussukka on muuten tyädellisen hurmaava!

Tuija kirjoitti...

Meidän 15-vuotias poika voisi hyvinkin ottaa tuon eläimensyöjänapin, ihan vaan ärsyttääkseen 11-vuotiasta heppahöperöä pikkusiskoaan, joka saattaa liha-annosten äärellä saada puistatuskohtauksen. :D

Hosuli kirjoitti...

Mistä hankit noin ihania nappeja?