11.1.2011

Jalkoja

Omia jalkoja on kyllä hankala kuvata. Varsinkaan kun valoakaan ei simona ole. Tässä muutama yritelmä.
Sääryleet Tytille
Malli: Cap a chinos by Melissa Schaschwary (ravelry-linkki)
Lanka: Novita Isoveli, 200g
Puikot: 5mm
Testasin näitä kuvatessa sen verran, että pitänee tehdä jonkinmoiset pohkeenlämmittimet itsellekin. Yhdet ikivanhat minulla on, joita olen pitänyt näin talvella tanssireissuille mennessä autossa, hameen kanssa. Niissä ei yleisillä paikoilla kyllä kehtaa liikkua.

Olen tosiaankin jäänyt kiinni näihin raitasukkiin :) .Yhdetkään ei ole vielä omaan käyttööni jääneet. Ehkäpä joskus löytyy se aivan überhyvä väriyhdistelmä, jotka otan itselleni. Näissä lankana on vihreä Schoppel-Wolle Zauberball sekä kelta-oranssi Novitan Ticotico. Melkoiset sirkussukat. Sirkusta meillä on vähän kotona ollutkin, kun on seurattu kissan ja koiran toisiinsa tutustumista. Vanha koiramme ei juuri enää iltavillejä vietä, mutta kissa on kiitettävästi huolehtinut niistä. Ihanaa on ollut huomata, että eläinten välille on kuukaudessa syntynyt luottamus. Ne jäävät aamulla yhdessä sohvalle nukkumaan ja tulevat eteiseen venytellen vastaan, kun tulemme kotiin töistä. Ehkäpä heistä oikeasti on seuraa toisilleen.

12 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

"Sääryleet" - siinäpä mainio sana! Nousi hymy huulille.

elinam kirjoitti...

Sääryleet :) Hyvä nimitys. Pitäis itellekin tehdä. (vinkkaanpa sullekin:arpajaiset mulla!)

Emma kirjoitti...

Kauniin selkeä palmikko ja räiskyvät sukat :D

helena kirjoitti...

Tuohon sääryle-sanaan minäkin ihastuin. Onko ne kämmekkäät sitten "kääryleet"? Mulla on "kääryle"-vaihe menossa, joten jos salli, niin lainaan tuota :) Ja hianot raitasukat, väriyhdistelmä on p-i-r-t-e-ä :)

-maria- kirjoitti...

Ihanat raitasukat - ja sääryleiden väri on tosi kiva!

Varmasti on eläimistä seuraa toisilleen.

morso kirjoitti...

Jos joku olis vaan kuvaillut sanallisesti noi raitasukat, sanoisin yäk, mutta nehän on hienot! Nyt olis tarpeeksi lämmin mennä töihin hameessa, vaikka sääryleiden avulla, mutta tapojeni orjana marssin koko ajan pitkissä housuissa.

Tytti kirjoitti...

Tytti kiittää upeista sääryleistä!

Paula kirjoitti...

Jotenkin noissa raitasukissa melkein mitkä vaan värit näyttää hauskoilta, vaikka muuten värit kuulostaisikin epäilyttäviltä ;)

Ihanat kissa&koira, kyllä se on kivaa jos eläimilläkin on eläinystäviä! Edelleen surettaa jo reilun vuoden yksin ollut koiramme kun ajattelee ettei sillä ole päiväseltään enää seuraa kun ensimmäiset 11 vuotta vietti kaverinsa kanssa kaiken ajan. Mutta ainakin se sitäkin onnellisempana tulee vastaan kotiintulijoita ja nauttii ihmisten seurasta aina :)

Outi kirjoitti...

Raitasukat onkin pirteät tällä sun väriyhdistelmällä! Ja sääryleet on hienot, olis kyllä tarpeen tehä itellekin.

Tuija kirjoitti...

Kauniin vihreät sääryleet ja pirtsakat sukat! Kauniin koiranne ja uuden kisunne yhteiselämä kuulostaa myös mukavan lokoisalta, mitä lie sitten keskenään sanailevatkaan. :)

Lammas kirjoitti...

Hienoja neuleita kummatkin. Raitasukkien raidoitus on ihan mahtava!

Maryse kirjoitti...

I want these two! Right in the middle of winter, how lucky you are! Beautiful!