23.1.2011

Tiilenpäitä

Ulkona on kyllä todellinen talven ihmemaa. Joka ikisessä oksassa on lumikerros ja teitä reunustaa kinokset. Omakotitaloasujalle on tänä talvena riittänyt lumitöitä, mutta onneksi traktoritkin on keksitty. Valokuvausharrastus on kyllä vähän hyytynyt talven aikana, kun tuntuu että ne lumiset puut on jo nähty aika monta kertaa.

Tiilenpunainen pipo
Lanka: Rowan Felted tweed, vajaa kerä
Puikot: 2,5mm
Olen viime aikoina juuttunut aivan näihin pieniin neuletöihin. Toisaalta, villatakkejahan minulla on kyllä aivan tarpeeksi. Muutama malli kyllä silläkin rintamalla odottaa puikoille pääsyä, mutta vielä hetkisen neuloskelen näitä nopeammin valmistuvia.
Lanka: Novita Nalle, musta ja harmaankirjava
Puikot: 2,5mm

5 kommenttia:

helena kirjoitti...

Hieno pipo ja komiat sukat! Pienet työt ovat palkitsevia kun niiden kanssa ei tarvi takuta niin pitkään että ehtisi kyllästyä tekemiseen vaan valmista syntyy suht nopsaan.

Tuija kirjoitti...

Kauniita ovat molemmat!

Minullakin on ollut menossa pienten rojektien kausi, ja sitten tuntuu, ettei muka ole tarpeeksi kiinnostavaa blogattavaa. Taitaa tämä blogielämä vähän vääristää näkökulmaa, eikös niitä neuleita kuitenkin tehdä tarpeeseen tai ainakin omaksi iloksi eikä blogissa esiteltäviksi? Niin, että lepo vaan sielläkin. :)

Heidi kirjoitti...

Justiinsa samaa sukkaohjetta olen tässä pyöritelly mielessä. Sopivaa lankaa ei vain oikein taia löytyä laatikosta ja sehän tietäis kauppareissua, joten valitsin sitten toisen sukkareseptin. ;o) Kauniit on kyllä värit näissä sinunki sukissa, näyttää sukat melko eriltä ko mitä ohjeen vaaleilla sävyillä tehtynä.

Hosuli kirjoitti...

kauniinvärinen tuo pipo! :)

Maryse kirjoitti...

Nice! I like both the hat and the socks a lot! Nice winter photos as well!