10.3.2011

Kerran viel'

Mihinpä sitä raidoistaan pääsisi... Olen jo varmaan seonnut laskuissa näiden raitasukkien suhteen, mutta kyllä  kokonaismäärä alkaa kymmentä paria lähestymään. Raitaa on alkanut ilmestyä muidenkin ruumiinosieni peitoksi kuin vain jalkojen, että kaipa mä jotain raitabuumia elelen täällä. Näyttipä raitaa olevan tarjolla myös vaatekaupoissa, joten mikään uranuurtaja en ole vaan vissiin enemmänkin muodinorja. Lankana on jälleen Drops Delight. Yhtään raitasukkaa en ole itse vielä pitänyt, joten en voi langan kestävyydestä sanoa juuta enkä jaata.
Eikä neulekuvia ilman kissaa, tälläkään kertaa. Taustalla on muuten kotimme tämän talven ehdoton sydän, nimittäin uskollinen hellamme, joka on paukkupakkasien aikana antanut pehmeää lisälämpöä taloomme.
Toiset sukat ovatkin sitten vaihtelun vuoksi erilaiset. Malli on Anastasia, jonka ohjeen ilmaiseksi  tarjoilee Pepperknit täällä. Lankana näissä on Punta yarnsin Merisock hand painted,  joka oli mukava uusi tuttavuus. Värivaihtelu oli langassa melko hillittyä ja sukkamallissa olevat reikärivit pääsevät oikeuksiinsa. Sukat ovat siis toistensa peilikuvaksi neulotut, sehän ei noista kuvista käy ilmi. Sen sijaan alimmassa kuvassa lähennellään karvavääpelimme intiimialueiden paljastumista. Pahoitteluni.

9 kommenttia:

morso kirjoitti...

Noi raitasukat kolahtaa tänne ihan täysillä. Ruskeatkin on kauniit, mutta nyt raidat voittaa ne kirkkaasti. Pitänee ruveta täälläkin seuraavaksi vääntämään raitaa.

Karvakaverilinssilude on mainio. :)

Elli ja Aura kirjoitti...

Täälläkin on raitasukkia tehty jo 5 kpl, yhtään kuvaa en tosin ole vielä ottanut. Raita-aika siis täälläkin ;) Ehkä siksi nuo ruskeat kolahtivat, kaunis, mutta yksinkertainen malli.
Elli

Jaana kirjoitti...

Karvavääpeli :)

-Hanna- kirjoitti...

Taitaa täälläkin ruveta pian raitasukkaa syntymään. Nuo on makeita!

Pirjo kirjoitti...

Voi kuinka kauniita sukkia!

frost kirjoitti...

Raidat on rock, joten lisää vaan raitoja puikoille!
Hienot on nuo toisetkin! Merisock on miellyttävä neulottava - omieni kestävyys ei tosin ollut päätähuumaava. Täytyy tehdä kantapäihin jonkinlainen tuplaparsinta, joska ne on myös jalassa miellyttävät.

Maryse kirjoitti...

I love stripes and blue is my favorite color! No need to see I love those new socks of yours!!!

Laura kirjoitti...

no nyt on sitte pakko täälläkin ruveta vääntämään raitasukkaa, vaikka luulin että sukkakausi alkaa olla jo lopuillaan...:) tosi ihanat, taas!

ArualMaria kirjoitti...

Raitasukat on vaan niin kivoja neuloa, kun saa ihailla värien liukua ja raitojen rakentumista. Kissat tahtoo kyllä olla melkoisia linssiluteita! Mulla on myös tuota Merisockia varastossa, milloinkahan saisin langan testattua... :)