16.5.2011

Superviikonloppu

Takana on mukava viikonloppu Tytin luona Hämeessä. Vietimme perinteisen euroviisuviikonlopun, joka tällä kertaa sisälsi sattuneesta syystä myös hieman jääkiekkoa.Viisuveikkaukset menivät suurimmaksi osaksi pieleen, mutta eipä tuo niin haitannut kun muuten oli mukavaa. Minä ihmettelin ja kuvasin Etelä-Suomen kevään kukkaloistoa, teimme raparperiherkkuja (jotka nekin tuntuvat kuuluvan euroviisujen kanssa erottamattomasti yhteen) sekä jokailtaisten valvomisten päälle sitten hieman päivisin köllöteltiin raukeina. Sunnuntaina ennen junani lähtöä ennätimme käymään myös Metsänkylän navetalla, jossa olikin monenlaista katsottavaa. Pehmoisia kotiintuomisiakin sieltä löytyi, kun myynnissä oli piha-aitauksessa käyskennelleiden alpakoiden villasta tehtyä lankaa. Ehdoton kevään kohokohta oli tuo viikonloppu!


Jossain välissä Tytti otti kuvia minusta ja uudesta neuleestani. Se on vihreä. Se on rento ja ehdotonta käyttötavaraa.
Malli: Embrace by Kim Hargreaves
Lanka: Avanti cotton, 440g
Puikot: 3mm

8 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Mukavan kuuloinen viikonloppu - ja herätti miettimään, josko meidänkin puskista jo saisi raparperiherkun aineksia. Kiitos vinkistä!

Kiva nähdä kuva kovin tutulta vaikuttavista harmaaturkeista. :)

Elli ja Aura kirjoitti...

Sisko(/sisarus)viikonloppuja pitäisi viettää useammin, ne ovat niin mukavia! Ihana on myös neule, kesälle ja keväälle tarvitsee juuri tuollaisia!
Elli

Tuija kirjoitti...

Kuulosti mukavalta viikonloppunne! Myös meillä Mustikan siskoksilla oli yhteinen viikonloppu. Olimme vanhan kuoromme juhlakonsertissa, mutta kuoron juhlat jätimme sikseen ja kaarsimme meille viettämään euroviisubileitä.

Kiva vihreä neule!

Minna kirjoitti...

Kiva neule. Tuollaisia ihania malleja/toteutuksia tuntuu nyt putkahtelevan joka paikasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana malli tässä neuleessa. Pitäis melkein neuloa itsellekkin, kun löytäisi jostain suomalaisen ohjeen!

Sara kirjoitti...

Onnen tytöt kun teillä on molemmilla sisko!
Siis siellä Metsäkylän navetalla on oikeita alpakoita?! Sinne on mentävä.
Hargreavesin mallit ovat ihania ja neuleesi myös. Sopii sinulle todella hyvin :)

The Knitting Seaman kirjoitti...

I really really like this one! I saw it at Rav and ended up here. I don't understand a single word of what you're writing, but sill, I wanted to tell you.

ArualMaria kirjoitti...

Mukavankuuloinen viikonloppu, kylläpä alkoi tehdä mieli raparperiherkkuja. Ihanat harmaat karvakorvat! Kiva neule, nimenomaan rento villatakki!