4.8.2011

Lapsettaa

Kukkuu!
Saanen esitellä Aappa -apinan, joka syntyi  tässä eräänä päivänä tylsän hetken tuloksena. Selailin vanhoja käsityölehtiäni siinä toivossa, että saisin jotain innoitusta tarttua johonkin projektiin. Modan (1/2011) sivuilta tämä hurmaava otus sitten minua katsoi ja samantien ryntäsin kangasvarastoani penkomaan. Synnytys oli helppo ja muutamassa tunnissa oli tämä potra poika jo maailmassa. Ja se onkin niin vekkuli että!
Alpo-kissa viihtyy edelleen tarhassaan, varsinkin iltaisin se tahtoo sinne tiirailemaan, että näkyisikö naapuruston mustaa kissaa maisemissa. Ja usein se musta kissa tuleekin, lienevätkö oikein sopineet tällit etukäteen. Alpo onkin nyt meidän perheen ainoa lemmikki ja sohvanvaltaaja, sillä 15-vuotias Onni-koiramme päästettiin heinäkuussa taivaan suureen koiratarhaan temmeltämään ilman vaivoja ja muita hidasteita. Talo tuntuu kyllä suurelta ja illat pitkiltä ilman koiraa, mutta aika helpottanee ikävää.

8 kommenttia:

outi kirjoitti...

Halaus Onnin muistoksi, rapsutuksia Alpolle ja arvokkaat tutustumistervehdykset Aappo-apinalle.

morso kirjoitti...

Aappa on hauska.

Kaikki yritykseni sanoa jotain Onnista, ovat niin latteita. Pitkäaikaisen lemmikin jälken jää aukko, ei sille mitään voi.

Usimarjaana kirjoitti...

Hauska! :)

Voimia...

Nanna kirjoitti...

Voi miten vekkuli marakatti!!

Ilmari kirjoitti...

Onni eli hyvän elämän ja lepää nyt rauhassa.

Johku kirjoitti...

Ihana Aappa =)

Blogistani löydätte tunnustusta.

ArualMaria kirjoitti...

Suloinen apina! :D

ArualMaria kirjoitti...

Niin, ja levätköön Onni rauhassa. Haleja!