25.12.2011

Pehmeät paketit

Tämän joulun paketteihin ystäville kääriytyi kaksi huivia ja yhdet sukat. Muutenkin joulunvietto on sujunut varsin perinteiseen malliin. Meidän pikkuperheemme aattoillan traditioihin kuuluu iltakävely, jolloin bongaillaan ohiajavista autoista ja kadulle näkyvistä olohuoneista näkyviä joulupukkeja. Eilen näimme kaksi punanuttuista partasuuta, viime vuonna tehtyä neljän joulupukin ennätystä ei siis rikottu.
Malli: Stripe study by Veera Välimäki
Lanka: Drops Alpaca

Malli: Kalajoki -sukat by Tiina Seppälä
Lanka: Novita Nalle
Malli: Shetland triangle shawl by Evelyn A. Clark
Lanka: Novita Luxus Alpaca

8 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Pehmeät lahjat on ihania :)

frost kirjoitti...

Hih, hauska harrastus tuo joulupukkien bongaaminen! Minullakin kävi aattona mielessä, että jos lähtisin sillä hetkellä tiettyyn risteykseen seisoskelemaan, näkisin todennäköisesti melko monta partasuuta.
Kauniita lahjoja! Tuo Stripe Study -huivi syyhyttäisi minuakin.

Maryse kirjoitti...

So many FOs! All of them are beautiful! The socks are very cute! Although so are the shawls! Merry Christmas!

Seija kirjoitti...

Kaikki kymmenen varvasta kiittävät ihanista sukista :)

Hyvää alkavaa vuotta!

Tuija kirjoitti...

Vau, olit kyllä tosi ahkera lahjaneuloja. Kauniita neuleita! Minulta valmistui vain yksi huivi ja yhden kaulaliinan annoin lankoina toteutuslupauksen kera. Nyt se on viimein valmistumassa.

ArualMaria kirjoitti...

Kauniita lahjoja!

tagatha kirjoitti...

Satunnainen klikkailija täällä taas... minkähän takia ei ole tullut mieleen Dropsin alpakkalanka, olen miettinyt pääni puhki mistä langasta tuon huivin neuloisin! Kiitokset ideasta!

Nimetön kirjoitti...

Pehmeä paketti sieltä suunnalta on aina mieluinen! Nyt täytyy ostaa uusi kolttu, että uusi huivi pääsee oikeuksiinsa!Kaunis kiitos, ystäväni!-Laura