17.9.2012

Ruskan puutteessa

Tänä syksynä ei ainakaan täällä meillä saada kunnollista ruskan väriloistoa ihailla, koivuja kun vaivaa lehdet ruskettava sienitauti. Onneksi tunnelmaan voi joskus päästä vähälläkin, vaikka sitten iloisen keltaisilla pillihousuilla :) Ja uusi villatakki on oiva tekosyy lähteä vähän ulkoilemaan ja ottaa samalla muutamia syksyisiä kuvia.
Kun loppukesästä neulemojoni löytyi, tein vierailun Titityyn verkkokauppaan ja tilasin langat samantein useampaankin neuletakkiin (ja muutamiin sukkiinkin). Vihreää Cascaden Eco+ -lankaa tilasin kolme vyyhteä ja se olikin tarpeen, sillä kahdesta tätä uusinta ihanuutta ei olisi tehnytkään. Malli on Veeran, taskujen muodostakin sen jo arvaa :). Ne ovatkin tämän mukavuusneuleen juju, muuten malli on simppeli. Viihdyin hyvin neuleen parissa jo tehdessä ja mukavalta kaverilta tuntuu valmiinakin.


Ilona-neidin viihdyttämiseen tarvitaan vielä vähemmän. Tarvitaan tennispallo, hieman pehmeää hiekkaa ja ihminen joka palloa heittää. Kaksi viimeksi mainittua eivät ole edes pakollisia. Eikä aina ensimmäinenkään.
Lisää ruskan värejä alkaa postilaatikosta kolahtelemaan lokakuun alusta lähtien sillä liityin Villavyyhdin Neulekerhoon. Olo on kuin joulupukkia odotellessa! Jännittävää on kyllä alkaa neulomaan toisen valitsemista langoista mutta elleivät värit tai neulemallit ole juuri itselle hyvät niin jouluhan on tulossa...
Malli: Magnanimity cardi by Veera Välimäki, Knitscene winter 2010
Lanka: Cascade Eco+, väri Turtle, menekki 550g
Puikot: 5 mm

8 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana nuttu!h

Neulisti kirjoitti...

Kateutta herättävä syysneule.. myös keltaiset housut on saatava! :D

Tuija kirjoitti...

Ihana toteutus tästä mallista! Jälleen kerran kävi niin, että ohjeen mallikuva ei herättänyt oikein mitään innostusta, mutta tosielämän toteutus + kuvat herättivät neuleen idean henkiin.

Minä jätin liittymättä neulekerhoon ja vähän kyllä kipristelee mieltä. Ei vaan sitten seikkailumieli riittänyt, kun hintakin oli minusta aika kova. Suunnittelijat toki ovat luottotyyppejä, joten toivotaan, että tiedossa on tosi kivoja neuleita tosi kivoista langoista.

Elina kirjoitti...

Aivan mahtava ja hieno toteutus!!! Oon jo pitkään haaveillut hyvästä neuletakin -ohjeesta. Semmoisesta johon uskaltaisi ostaa langat ja toteuttaa, ilman hurjaa pelkoa siitä että valmis neule jää kaappiin lojumaan tai menee purkutöiksi. Tää neuletakki taitaa olla vastaus mun toiveisiin! Kiitos vinkkauksesta. En ollut tuota Veeran ohjetta huomannutkaan, vaikka mm. "Still light" tunikaa olen käynyt säännöllisesti ihailemassa... juurikin niiden taskujen takia. Ja nyt ne taskut löytyy tästä mallista! Jee!

Emma kirjoitti...

Upea syystakki :) Tämä ohje onkin odotellut jonossa jo kauan...

Hepsi kirjoitti...

Upea takki!

essi kirjoitti...

Hieno syysneule, tuo Cascaden Turtle lähenee kyllä melkein täydellistä vihreän sävyä :)

Ilmari kirjoitti...

Kivat värit ja kuvat!