26.10.2012

Juuri sopivasti

Soppelisti ensilumien sadettua maahan valmistui tämä lämmittävä ja herkullisen värinen setti. Lanka on purettu epäonnisesta Turmericista, joka ei vaan kerta kaikkiaan ollut käyttökamaa. Lanka eli Madelinetosh Merino Light (värissä Oliivi) on kuitenkin niin kivaa että jotain elinkelpoista siitä oli tehtävä. Pipa on neulottu langasta kaksinkertaisena ja kauluri yksinkertaisena. Kaikki eli 2 vyyhteä näihin meni.
Molly-pipon ilmainen ohje löytyy täältä. Pipoahdituksesta kärsineenä voin ilahtuneena todeta, että tämä toimii, jopa tämän mallisessa päässä :)
Kauluriin löytyy ohje ravelrystä (linkki) nimellä Twisted rib neckwarmer. Kiva on sekin ja väri sopii hyvin harmaan talvitakkini kanssa. Enkä malta olla hehkuttamatta uusia kumikenkiäni! Käytän työkenkinä kumikenkiä lähes päivittäin ja miksei ne voisi olla kivat? Katu-uskottavat kengät ovat löytö huuto.netistä jossa miesmyyjällä oli kymmeniä pareja naisten kumikenkiä myynnissä... Mieltymyksensä kullakin.

4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kauniit myssy ja kauluri. Mulla on kaikki talvilämmikkeet tekemättä, tulee vähän kiire jo :).

Tiina kirjoitti...

Upee setti! Molly on kyllä huippu malli, se todellakin toimii. :)
Ja noi kummarit - vitsit! Mulle kans!

ArualMaria kirjoitti...

Ihana setti! Väri on tosi kaunis ja tuo lanka on kyllä huippua (alkusyksystä neuloin siitä itselleni takin).

Aika päheet kumpparit! :D

tagatha kirjoitti...

Huokailen täällä kateellisena kumppareittesi perään! Meikäläisellä on sen verran... URHEILULLISET pohkeet, että suurin osa tarjolla olevista saappaista karsiutuu saman tien. Mutta erittäin hienon näköiset ovat!