29.3.2013

Sydämellistä pääsiäistä

Kukaan ei ole varmaan voinut olla huomaamatta noita messeviä kevätkelejä, joita meille on tarjoiltu viime päivät eikä loppua näy. Tuhdit yöpakkaset ovat kuitenkin pitäneet huolta siitä, ettei lumikerros liian nopeasti pääse ohenemaan. Ei sillä, että olisin siitä huolissani, nimittäin suurella innolla alkanut hiihtourani ei ottanut sitten kuitenkaan kipinää... Hiihtelyni on rajoittunut viikonloppuihin ja pysytellyt tehtyjen latujen ulkopuolella. Osittain siksikin, että koirat eivät ole tervetulleita niille ja haluaisin ulkoilla koko perheen voimin. Olisi kyllä mukavaa, jos läheltä löytyisi latu, jossa saisi vaikka tiettynä iltana viikossa hiihtää koiran kanssa.
 Nämä sukat neuloin jo jokin aika sitten. Lovesocks -ohjeen nähtyäni piti alkaa niitä välittömästi neulomaan ja tiesin heti kenelle ystävistäni nämä seilorihenkiset sukat lahjoitan. Taisivat olla mieluisat :) Näitä aion kyllä tehdä lisääkin ja näin ravelryssä version, jossa sydämen tilalla oli koiran tassunjälki. Ihanat!
 Pääsiäisherkuksi leivoin mehevän porkkanakakun. Nauttikaamme auringosta ja pitkästä vapaasta!

4 kommenttia:

outi kirjoitti...

Kiitos samoin. Todella sydämelliset sukat!

Pitko kirjoitti...

Lämmin voi olla myös keväistä; ihanat sukat! :)

Minäkin olen pohtinut hiitämistä, mutta jättänyt väliin samasta syystä: en uskalla viedä koiria ladun lähellekään täällä päin... Myös lumikenkäilyä suunnittelin, mutta kun toinen koirista on lyhytkoipinen. ;)

Kevätaurinkoa sinnekin!

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, ettei siellä koirakaverit pääse ladulle. Meilläpäin on erikseen koiravaljakoille oma vuoro. Ehdottakaapa kunnan liikunta-alueista vastaavalle onnistuisiko sellainen?

Paula kirjoitti...

Kauniit sukat ja nam kuinka herkullisen näköistä kakkua! :D