13.4.2013

Affenat

Alpo on ollut tänä keväänä tyytyväinen. Pilkkisaalista on tullut sen verran, että kissalle taitaa kasvaa kohta evät. Toivottavasti ei, ainakaan näin muhkeita mitä tänään affenoita keittäessäni kattilasta näkyi. Sen verran tuoretta tavaraa oli kyseessä, että melkein voisin vannoa kalojen uineen ympyrää vielä kuvanottohetkelläkin...

Tyytyväinen on emäntäkin. Kerrankin satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä sain elämäni ensimmäisen vyyhdin Wollmeisea ja vielä siinä kauneimmassa mahdollisessa värissä. Ensituntuma lankaan oli yllättävän puuvillainen, vaikka se on 80% merinovillaa ja 20% nylonia. Osaako joku lankaan paremmin vihkiytynyt selittää tuota puuvillan tuntua? Langan mitä mehevintä vihreää väriä oli hankala saada kuviin taltioitua mutta onneksi Alpo suostui jälleen poseeraushommiin, joten kuvat on vihreän väärästä sävystä huolimatta kauniita :)
 Sukat tuosta langasta tahdoin tehdä, mutta sen verran yksinkertaisen mallin että lanka pääsee loistamaan. Malliksi valitsin Nancy Bushin Conwy-sukat, joissa on kapoisia palmikoita. Sukista tuli todella istuvat, mutta ainut ongelma onkin se, että missä raaskin näit käyttää?
Lanka: Wollmeise Sockenwolle 80/20 Twin
Puikot: 2,25mm


4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kauniit sukat, komeat ahvenet ja sulokas kisu. :)

Minä en ole koskaan kokeillut Wollmeisea, mutta juuri toissa päivänä kuulin yhden toisen sanovan, että joku WM-laatu oli tuntunut puuvillaiselta. En ihan saanut käsitystä, tarkoittiko se langan joustamattomuutta vai mitä, mutta selitystä ei hänelläkään ollut.

outi kirjoitti...

Sukat ovat hienot ja väri komea, mutta kyllä tuo kalansyöjä vie voiton. Semmoisia terkkuja Alpolle, että täällä ei ole tullut pilkkisaalista ja kissalla on happamat päivät.

Pitko kirjoitti...

Komeat sukat! Pidä vähän aikaa "nostanpa tästä jalat ylös ja esille" -käytössä, ehkä niitä sitten malttaa käyttää myös muuten... ;)

Maryse kirjoitti...

Sweet socks!