14.10.2013

Elämäni miehille

Elämäni on täynnä miehiä. Kotona asuu yksi, kaikki työkaverini ovat miehiä, tanssiharrastukseni jopa edellyttää miehiä. Mikäs tässä on siis ollessa! Välillä toki miesten jutut kyllästyttävät mutta olen oppinut sujuvasti kuuntelemaan ja päästämään metsästys- ja autojutut sekä joperuonansuu-huumorin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Halusin kuitenkin muistaa heistä muutamia ja neuloin sukkia. Ronskeja saapassukkia sillä minun elämäni miehet käyttävät kumikenkiä.
 Ostin muutaman kerän Novitan 7veikkaa ja koetin keksiä mielenkiintoisia sukkamalleja jotka kuitenkin kelpaisivat konservatiiviseen miehiseen makuun. Kysäisin jossain vaiheessa mieheltä, että mitä hän olisi mieltä sopisiko oranssi kantapää sillä hetkellä työn alla olevaan pariin niin hän vastasi että samahan se on kun ne on kuitenkin piilossa kengässä... Että taisi mennä kirjoneuleraidat hukkaan näissä sukissa jos kaikki miehet ajattelevat samoin. Vihreät sukat ovat Elonpolkuja-sukat, muut ovat omasta päästä.
Kun sukkasavotta oli saatu valmiiksi niin aloittelin lapasten parissa. Useammat toinen toistaan kivemmat kirjoneulelapaset on jo valmiina, mutta jostain syystä se viimeistely vähän ontuu... Huoh. Näytän enemmän sitten kun olen saanut itseäni niskasta kiinni.

5 kommenttia:

STRIKKEMOR(O) kirjoitti...

Kjempefine sokkar!

outi kirjoitti...

Hirmuinen meno siellä puikkojen kanssa. Noin monet sukat ja lapasiakin - se kuulostaa monikolta myös - päättelemättä. Auts.

Tiina kirjoitti...

Onnellisia ovat elämäsi miehet, niin on komeita sukkia!

Pitko kirjoitti...

Vaikuttava sukkakokoelma. :)

Nordina kirjoitti...

Lankojen päätteleminen on tässäkin osoitteessa ehkä se ankein osuus neulomisessa.

Komeita sukkia olet tehnyt. :)