15.12.2013

Pari juttua

Minulla on meneillään kummallinen vaihe. Kesken on kaksikin (!) villatakkia eikä ne ole käytännössä kuin hihoja vaille mutta silti en saa niihin tartuttua. Yleensä minulla on tarmoa neuloa varsinkin noin vähän kesken olevat neuleet valmiiksi saakka ennenkuin aloittelen uusia juttuja. Nyt valmistuu vain pieniä neuleita. Joululahjat luulin jo neuloneeni aiemmin mutta silti löytyy syitä aloittaa uusia. Esittelen nyt muutaman koska tiedän että niiden saajat eivät tätä blogia seuraa.
 Mikäpä olisi joulu ilman näitä hassunmuotoisia mutta aina niin ihania tossukoita? Nämä uusimmat ovatkin tosi hupaisat koska ovat miesten kokoa ja jalkaterä näyttää aivan suhteettoman suurelta kun varsi on noin lyhyt. Mallina Nola's slippers ja lankana Dropsin Karisma.
 Toinen täsmälahja on myös miehelle. Uskoisin että ulkona paljon puuhasteleva työkaverini käyttää kämmekkäitä. Hänen äitinsä pitää miekkosen sukissa mutta käsissä hänellä on ollut aina tehdastekoisia rukkasia. Tämä puute on nyt korjattu. Lankana käytin Dropsin Fabelia, neuloin mustaa ja vihertäväkuviollista yhdessä.
Lopuksi sitten suloiset sukat jotka jo henkivät kevättä. Sillä se on tulossa vaikkei ihan heti uskoisi.
Malli: My cup of tea socks By Robin Lynn
Lanka: Handu perussukkalanka
Puikot: 2,25mm

6 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Ihania joululahjoja tulossa! Miekin olen neulomassa My cup of tea-sukkia.

Soile kirjoitti...

Nuot tossut on kyllä aikas hauskan näköiset, aivan kuin Pelle Hermannin töppöset :)

outi kirjoitti...

Henkivät kevättä?! Vitsit, kun tulee toiveikas olo!

Pitko kirjoitti...

Kevään odotus alkaa (täällä) heti joulun jälkeen. Odottavan aika on välillä pitkä, mutta nuo vihreät sukat tuovat toivoa. ;)

Emma kirjoitti...

Mainioita mieslahjoja, ja niin kauniit sukatkin :) Oispas miulla lahjatehdas yhtä hyvässä tuotannossa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua neulojalle !