8.12.2013

Jämälankavillasukkajoulukalenterisukat vaiheessa

Innostuin sitten minäkin neulomaan Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenterisukkia. Kyseessä on siis joulukalenteri, jossa neulotaan raitasukat varpaista varteen päin ja joka luukusta paljastuu vinkki, jonka mukaan kyseisen päivän raidan väri valitaan. Tarkoitus on myös käyttää jämälankoja, joita aina pieni nöttönen joka projektista tahtoo jäädä. Tähän asti on väri valittu mm. lompakon tai oman nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan, tänä aamuna piti tehdä maton värinen raita. Innostus tuntuu olevan suurta ja täytyy tunnustaa, että itsekin aamuisin ensimmäisenä käyn vihjeen katsomassa :)
Ensimmäisten päivien jälkeen näytti, että tulossa on aika tummasävyiset sukat, mutta alkaahan niitä värejäkin pikkuhiljaa löytymään. Ei melkein malta odottaa että millaiset sukat sitten jouluaattona kädessä lopulta on, mutta siinä kai se joulukalenterin idea vissiin onkin!

4 kommenttia:

Kaina kirjoitti...

Haha, nopeasti vain kuvaa vilkaistessa kuvittelin, että olit neulonut bikinit! :D

Nasti kirjoitti...

Hih, siltä kuva kieltämättä näyttää!

Vyyhti kirjoitti...

Kiva nähdä muiden sukkia! Kaikille tulee niin erinäköistä, että saa jännätä vaikka kuinka monen sukkaparin valmistumista. :D

Tuija kirjoitti...

Tuo on tosi hauska kalenteri-idea, ja minunkin tekisi mieli osallistua. Mutta kun piti mennä taas tekemään omaa kalenteria ja siihenkin pitäisi vielä jotain projektia vääntää. Huoh. Muta kivat sukat sinulla syntymässä!