19.1.2014

Tuohitaulut

Hankimme vihdoinkin uuden sängyn. Vanha puurunkoinen vaihtui älyvaahtoon. Todellakin, se on sana :) Muutaman yön kokemuksella voin sanoa, että hyvin nukuttaa. Kroppa painuu patjaan ja siitä tulee tunne, että jäsenet ovat raskaat ja rentoutuneet. Aamulla on olo, että herää samasta asennosta kuin mihin nukahti, ainakaan minulla ei ole jatkuvaa tarvetta vaihtaa asentoa. 
Patjojen ostamisen jälkeen tajusin, että nyt voin toteuttaa haaveeni ja rakennella jonkun boheemin sängynpäädyn vaikka trukkilavoista tai harmaasta laudasta. Suunnittelin myös päätyä ranteenvahvuisista koivuista aseteltuna sinne tänne. Koska materiaaleja ei ollut heti saatavilla, piti miettiä jotain muuta. Siinä vaiheessa muistin, että autotallissa oli isäni viime kesänä tekemät tuohilevyt. Hän oli liimannut koivuntuohta ohuelle vanerilevylle ja antanut niiden kuivua painon alla. Ne olivat odottaneet siitä asti sopivaa kohdetta ja nyt se taisi löytyä.
Ohut vanerilevy oli osittain kuivunut kuperaksi mutta naulaamalla jokaisen nurkan pikkunauloilla kiinni levyt asettuvat kauniisti. Kun talviaurinko vähän tänään pilkisteli, menin makuuhuoneeseen kameran kanssa aikomuksena ottaa tuohitauluista kuvia. Kuvausavustaja odottelikin siellä jo valmiina.

6 kommenttia:

outi kirjoitti...

Aika makeat! Ihan huippuidea! Ja kyllä teillä on niin komea kissakin, ettei paremmasta väliä.;)

morso kirjoitti...

Vau!

Tuija kirjoitti...

Kauniit tuohitaulut ja kaunis assari! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea! Finnish design indeed! Assari <3 Terkuin Teija

Anna kirjoitti...

Hienot tuohet ja suloisista suloisin kuvausassari!

Anonyymi kirjoitti...

Huippuidea! Sängynpeite näyttää myös kivalta. Mistähän kankaasta se on?