24.8.2014

Syksy saa sukkia

Neulojaa ahdistaa. Että mitä alottais. Lankaa on ja ohjeita mutta kun mitään ei tarttis. Tekis silti mieli neuloa. Jopa Novita on lisännyt tämän syksyn ahdistustani tuomalla pitkästä aikaa värikarttaan niitä minun värejäni, keltaista, ruostetta, petroolia, oliivinvihreää. Tuntuu, että niitä pitäis hamstrata varastoon. Muutaman kerän jo ostinkin. Mutta mitä tekee neuloja? Neuloo raitasukkia kuten tähänkin asti.

Jukkapojan innoittamana tällaiset Kylmästä lämpimään -sukat Dropsin Fabelista. Raidoitin kerrankin jopa kantapään ja varpaat myös.

 Nämä camouflage-henkiset sukat tai lähinnä niiden raidoituksen apinoin Lankaterapiaa-blogista. (Kiva blogi muuten, tutustukaa jos ei ole ennestään tuttu!). Kirjava lanka on Dropsin Fabelia (johon on myös tullut kivoja spray-värejä, joissa värit vaihtuvat pehmeästi) ja ruskea muinaista Sisua, joka loppui kesken kaiken ja vasemmanpuoleinen sukka piti lopetella jollain toisella ruskealla.

6 kommenttia:

outi kirjoitti...

Turha siellä sukkia on väheksyä. Tarvetavaraa, jos mikä! Ja sieviäkin vielä!;)

Lotta kirjoitti...

Edellinen kommentoija on oikeassa, kyllä sukkia aina tarvitaan. Varsinkin noin hyvän värisiä :).

iikku kirjoitti...

Kivoja raitasukkia! Mun lahjakorista kaikki valitsee lähes aina sukat joten niitä ei voi olla liikaa!

Lalla - Lempileikki kirjoitti...

Sukat ja raidat ovat aina herkkua. Ja täytyyhän neulojan saada herkutella. Kiitos myös blogivinkistä. Sieltähän löytyi kaikenlaista kaunista :-)

Ryyni kirjoitti...

Mitäpä sitä muuta kuin raitasukkia... Ja kiitos, ihana blogi tämä teidänkin :)

Unknown kirjoitti...


nice and warm!

I like to play online game,such as RuneScape.I always buy the items online.So I am familiar with the safest and convenient way to buy RS Gold online.There are: http://www.rsgoldfast.com/