20.12.2014

Itelle ja kaverille

 Alpakoitten tuhoaminen jatkuu. Olen ihaillut raidallisia tuubihuiveja joten päätin kokeilla itsekin. Pohjavärinä on valkoinen ja se kaikista vaalein harmaa, raitavärinä sitten mitä sattui kerän loppuja löytymään. Ja kuten arvata saattaa, eivät alpakat loppuneet vieläkään! Uusiakin on ostettu kun Dropsilla on menossa alpakkajuhlat vuoden loppuun saakka.
Huivi on siis neulottu 40cm:n pyöröpuikoilla, taisin luoda 90 silmukkaa. Sitten posottelin neljän kerroksen raitaa semmoiset 120cm ja lopuksi silmukoin huivin päät yhteen. Tämä huivi menee kaksi kertaa kaulan ympärille mutta koska on sen verran kapea, olisi voinut tehdä hyvin pidemmänkin että yltäisi kolmeen kertaan ympäri. Silloin olisi mahtunut kokeilemaan vielä enemmän kivoja väriyhdistelmiä :)
 Nämä Stephen Westin suunnittelemat tumput meni lahjaksi kaverille, mutta hän oli ollut niin malttamaton että paketti on jo aukaistu. Eli saanen esitellä, Splitbark -lapaset, lankana pinkki Drops Karisma. Aika mainio malli ja kerrankin vähän jotain muuta kuin perustumput! Ranneosaa neuloin vähän pidemmäksi kuin ohjeessa.

5 kommenttia:

Ryyni kirjoitti...

Ihanan värikäs tuubi! Vois kyllä itsekin harkita alpakkavarastojen kimppuun käymistä :)

Ingi kirjoitti...

Voi kuinka hyvä idea! Minullakin on niitä alpakkajämiä laatikko täynnä.

jennileena kirjoitti...

Hienot väriyhdistelmät! PItäisi omankin alpakkavaraston kimppuun käydä vähitellen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania neuleita! Kuinka monta neuletakkia/villapaitaa omistat? :)

Nasti kirjoitti...

Liian monta - eikä siltikään tarpeeksi ;)